Month: July 2014

LUAHAN HATI SEORANG ISTERI DI HARI KELAHIRAN…18.7.2014

Assalamualaikum/salam sejahtera.. Hari ini merupakan hari ulangtahun kelahiran aku yang ke??…pertama sekali saya nak ucapkan pada Suami tercinta diatas ucapan dan hadiah yang diberikan.saya betul-betul tak sangka suami saya meraikan dengan memasang bunga api..harga tak usah cakaplah..lebih kurang double harga kek,,hehehe, terasa seperti dihargai dan saya amat bererti buat dia…setiap percikan bunga api terasa seperti kemenangan buat …

LOTION TERBAIK SHAKLEE

LOTION TERBAIK SHAKLEE   Saya gelar kan losyen ini LOSYEN AJAIB kerana boleh nampak kesan seawal 2 ari..sapu di tumit kaki 1 malam esok pg rase mcm xpercaya..rekahan kasar tiada lagi.. Cube juga dimuka..untuk hilangkan kesan jerawat.. Alhamdulillah.. Tiada kesan yg… tinggal.. Boleh juga digunakan pada bayi untuk hilangkan ruam..Bile pakai terase beragin, tidak panas dan …

TIPS UNTUK MENAMBAH BERAT BADAN

Set untuk tambah berat badan.. Berminat boleh terus order : STEP 1:- CALL/SMS/W.SAPP: 019-6998825 (SHIMA) https://www.facebook.com/pages/SHIMA-sid-1135567 http://shimajamal180777.blogspot.com STEP 2  Walk in ke mana2 branch shaklee seluruh Malaysia dgn mengguna kan SID 1135567 bg mendapatkn harga ahli saya sendiri. Jimat postage! STEP 3 Shoping online dengan hanya clicks dan besok Vitamin sampai depan pintu. https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=fa28c122f092eabc3626a168bab8fb18 ✆ SMS …

VIVIK MEMANG TERBAIK

JEMPUT BACA KEBAIKAN VIVIX Apakah itu VIVIX? Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya : • Diabetes… • Kolestrol tinggi • Penyakit Kardiovaskular (Jantung) • Tekanan Darah Tinggi• Alzheimer atau nyanyuk • Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang • Gout • Letih • Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan) • Masalah kulit …

TIPS PENJAGAAN MATA

TIPS PENJAGAAN MATA Adik Hakim….DUTA CAROTOMAX….Dah XPERLUKAN SPEC lagi…..BERMINAT??pm saya ….Free Consultation…. SMS/CALL/WA:019-6998825 (Shima) Alhamdulillahhh….dah tak payah pakai spek ye Azwa Zaki.Cartomax si cilik merah biji saga yang superb !!! Bukan shj bagus utk MATA RABUN, ia juga penting utk … →mengatasi KATARAKS, GLAUKOMA →mengurangkn risiko KANSER PARU-PARU, PAYUDARA, SERVIKS →bersifat ANTIOKSISDA SEBOTOL MENGANDUNGI 30BIJI KAPSUL. …

TIPS UNTUK WATER FILTER

Tips memilih penapis air (water filter) yang jimat,berbaloi dan selamat… Memang diakui, penapis air yang ada di pasaran sangat banyak, hinggakan tidak diketahui jenamanya, asal – usulnya dengan pelbagai tawaran harga. Namun, ia masih penapis air. Saya menggunakan jag penapis air Shaklee sahaja. Penapis air Murah berbanding penapis air yang pernah saya pakai sebelum ini dan …

RAWATAN UNTUK PENYAKIT TIROID

PENYAKIT TIROID   Simptom dan Suplemen Shaklee Untuk Rawatan Penyakit Tiroid Terbahagi kepada dua jenis:- 1) Hypertiroidisme/Tirotosikosis (terlebih hormon tiroid) 2) Hipotiroidisme (kekurangan hormon tiroid)   Antara Tanda-tanda org yang menghidapi Tiroid jenis “Hipertiroidisme”:- 📌Bengkak di leher 📌Cirit Birit 📌Degupan Jantung bertambah, sentiasa berdebar2 📌Gementar dan gelisah, terketar2 📌Haid tdk teratur, kurang atau tidak datang 📌Kesuburan …