LUAHAN HATI SEORANG ISTERI DI HARI KELAHIRAN…18.7.2014

Assalamualaikum/salam sejahtera..

Hari ini merupakan hari ulangtahun kelahiran aku yang ke??…pertama sekali saya nak ucapkan pada Suami tercinta diatas ucapan dan hadiah yang diberikan.saya betul-betul tak sangka suami saya meraikan dengan memasang bunga api..harga tak usah cakaplah..lebih kurang double harga kek,,hehehe,
terasa seperti dihargai dan saya amat bererti buat dia…setiap percikan bunga api terasa seperti kemenangan buat aku dlm ertikata MERDEKA…

Alhamdullilah sepanjang July 2014, kami juga menyambut ulangtahun perkawinan yang ke 15 TAHUN pada 3.7.1999 disebabkan jatuh pada bulan Ramadhan , kami hanya menyambut berbuka puasa di Spicy Crab sahaja dan aku tak perlu ambil cuti….
Present????of course lah SPECIAL…tak nak cakap takut nanti orang salah tafsir saya nak menunjuk2 pulak..biarlah hanya orang yang terdekat jer tahu…

Sepanjang malam aku dan suami tak tidur kerana kami berbual2 tentang masa silam dan merancang untuk yang akan datang…kami hanya mampu merancang dan ALLAH saja yang menentukan…

Saya masih menantikan surprise dari suami pada malam ni…hahaha
tapi bukan nak tambah baby tau..hehehe

OKlah sampai sini jer saya share kat you all, jika ada something special saya sharing kat blog ye…bye

you all nak tahu photo kat atas ialah tempat kami honeymoon 15 tahun yang lepas…tak sangka inilah surprise yang dibuat oleh suami saya setelah berbagai dugaan yang kami tempuhi..memang terasa seronok dan sedih sebab boleh bertahan sehingga sekarang…lama kan 15 tahun ?????semoga kami akan kekal hingga keakhir hayat kami ……

Author: Rahasimah Sufar

PENGEDAR SAH SHAKLEE RAHASIMAH SUFAR 019-6998825 FB:RahasimahSufar IG:Shaklee_Shima Email:shima_jamal77@yahoo.com.my Blog:shimajamal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge