TIPS RUMAH BERSINAR-SINAR

Percaya tak saya cakap Basic H terbaik…
Sabtu anak tel tanya “mama along nak mop lantai tapi nak pakai apa?saya pun suruh guna Basic H tapi titik 5&6 kali jer..bila balik along terus ckp “mama memang best pakai BH…mlm tadi.
Saya pun mulakan operasi membersihkan rumah,bila sampai turn nak mop lantai saya pun titikkan BH dalam baldi dan macam tak caya banyak buih walau hanya beberapa titik sahaja.memang tak tahu nak cakap macamana sewaktu mengemop mudah dan senang nak tanggalkan kotoran dilantai.Selesai mengemop saya terus bersihkan bilik air pulak ,memang mudah hilang kekotoran di mozek dinding bilik air..opss lupa pulak nak ambik photo…kalau anda semua tak percaya cuba lihat hasil photo lantai rumah saya dan SUAMI pun senyum lihat rumah bersih, bilik air & lantai berkilat-kilat serta bersinar sinar…
Berminat???
Call/sms/w sapp/pm:
019-6998825(Shima)
shimajamal.blogspot.com

TIPS UNTUK MENCARI KALSIUM

Jika anda sedang mencari supplement calcium, pastikan ia mengandungi magnesium! Kenapa?

==> Magnesium ada mineral yg sukar utk disimpan didalam tubuh
==> Magnesium bantu menyerap calcium dan mengekalkannya di dalam tubuh
==> Magnesium bertindak dengan baik bersama calcium utk membina matrix tulang anda yg kuat dan kukuh (utk mengelakkan kerapuhan)
==> Magnesium dan calcium bergabung memberikan kesihatan yg lebih baik pada sistem cardiovascular anda
==> Magnesium dan calcium bergambung membantu mengatasi
masalah insomnia, ia memberikan anda tidur yang lena

JADIIIII???

DAPATKAN OSTEMATRIX SHAKLEE SEKARANG

✆ BERMINAT?

SMS/WHATSAPP:019-6998825(SHIMA)
PM: https://www.facebook.com/shima.jamal
https://www.facebook.com/SHIMA-sid-1135567
Blog
:shimajamal180777.blogspot.com


TIPS UNTUK MENGHASILKAN AIR SUSU YANG BANYAK..

TIPS UNTUK MENGHASILKAN AIR SUSU YANG BANYAK..
Kepada ibu-ibu yg bf.. Nak rase puas menyusukan anak selama 2 tahun..susu pekat berkhasiat lagi sedap dan mengenyangkan baby..sampai baby pun xnak susu yg lain.. Bole buat stok susu. Tidak perlu berlanja besar untuk susu tin baby.. Hanya ib…u yg perlu makan sumplimen untuk mengahasilkan susu yg banyak dan sihat kerana bersumberkan semulajadi..
Esp dan alfalfa complex adalah set bf yg terlajak laris. Bukan sahaja susu berstok-stok, ibu pun bole slim, bertenaga, masala keputihan berkurang dan menjadi merapatkan lg hubungan suami isteri….
✿ ============= “BERMINAT”==== =======
‪#‎SID1135567‬
SMS/WHATSAPP:019-6998825(SHIMA)
PM: https://www.facebook.com/shima.jamal
Blog :shimajamal180777.blogspot.com

Adakah GLA complex itu EPO??

Adakah GLA complex itu EPO??

Gamma Linolenic Acid (GLA) adalah asid lemak omega-6 ( omega-6 fatty acid) yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.

GLA boleh didapati daripada 3 sumber iaitu :
1) Minyak borage
2) Minyak Bunga Evening Primrose (EPO)
3) Minyak Black Currant

Di Malaysia, supplement EPO lebih dikenali sedangkan EPO adalah sumber untuk mendapatkan GLA.

Peranan utama dalam supplement ini adalah GLA yang mengawalselia hormon prostaglandin.

Shaklee sentiasa mahu memberikan yang terbaik. Berbanding bunga EP, minyak borage memberikan sumber GLA berkepekatan tinggi sehingga 25%. Bunga EP hanya dapat memberikan GLA sehingga 10% concentration.

Jadi, Shaklee memilih MINYAK BORAGE , bukannya bunga EP.

Dalam GLA complex shaklee, terdapat sedikit Vit E yang bertindak untuk melarutkan GLA untuk memudahkan penyerapan dalam badan.

Promosi bulan Merdeka ini beli 6 PERCUMA 1 !!!

FAST ORDER :
→ sms | whatsapp | telegram 019-6998825 (Shima)

#shakleeglacomplex

KELEBIHAN GLA

PROMOSI DARI SHAKLEE AUGUST !
BELI 6 BOTOL GLA PERCUMA SEBOTOL !


Utk bulan ni memudahkan kita semua berkongsi saya suggest banyakkan menulis entry yg berkaitan dengan GLA.



Fungsi GLA adalah menstabilkan hormon, membantu menurunkan trigliceride, membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah.

STEP 2 
Walk in ke mana2 branch shaklee seluruh Malaysia dgn mengguna kan SID 1135567 bg mendapatkn harga ahli saya sendiri. Jimat postage!
STEP 3
Shoping online dengan hanya clicks dan besok Vitamin sampai depan pintu.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=74af38ed813e9f4bb5d0328d067d2f47
✆ SMS | WhatsApp : 019-6998825(shima)

KELEBIHAN VITAMIN GLA UNTUK SEMUA…

PROMOSI DARI SHAKLEE AUGUST !
BELI 6 BOTOL GLA PERCUMA SEBOTOL !

Utk bulan ni memudahkan kita semua berkongsi saya suggest banyakkan menulis entry yg berkaitan dengan GLA.

Fungsi GLA adalah menstabilkan hormon, membantu menurunkan trigliceride, membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah.

Set yg saya boleh syorkan ialah:-

Utk diabetics
Vitalea
B com
Zinc
Vit C
GLA

set wanita pre monopause 
Omega
GLA
Ostematrix

Utk warga citizen
AJHT
Ostematrix
GLA

Utk kesuburan wanita
Vitalea
B com
Vitamin C
GLA
Alfalfa

Utk kolestrol
CoQ
Vitamin e
Omega
GLA


Berminat boleh terus order :
STEP 2 
Walk in ke mana2 branch shaklee seluruh Malaysia dgn mengguna kan SID 1135567 bg mendapatkn harga ahli saya sendiri. Jimat postage!
STEP 3
Shoping online dengan hanya clicks dan besok Vitamin sampai depan pintu.
DIABETIS
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=dc81a7d8256ff4a530df1a66f9768592
SET WANITA PRE MONOPAUSE
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=90252502ab29331e94fd3113f11c58e0
WARGA CITIZEN (TUA)
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=dbda540cbe93e1f3f57f6f132550ba79
KESUBURAN WANITA
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6f1562cf0596e00de30add75fac88298
KOLESTROL
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=da8bc789c7582001a3d883d8120179f5
✆ SMS | WhatsApp : 019-6998825(shima)

‪#‎PengedarShakleePuchong‬

SET KECANTIKAN LENGKAP UNTUK SETIAP WANITA

SET KECANTIKAN LENGKAP UNTUK SETIAP WANITA
Berminat boleh terus order :
STEP 2 
Walk in ke mana2 branch shaklee seluruh Malaysia dgn mengguna kan SID 1135567 bg mendapatkn harga ahli saya sendiri. Jimat postage!
STEP 3
Shoping online dengan hanya clicks dan besok Vitamin sampai depan pintu.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=04940fadf3702cbd84b7a48161037c4f
✆ SMS | WhatsApp : 019-6998825(shima)

KULIT CANTIK DENGAN ESP

ESP TERBAIK ….

AMAT SESUAI UNTUK BADAN DAN KULIT
STEP 1:-
STEP 2 
Walk in ke mana2 branch shaklee seluruh Malaysia dgn mengguna kan SID 1135567 bg mendapatkn harga ahli saya sendiri. Jimat postage!
STEP 3
Shoping online dengan hanya clicks dan besok Vitamin sampai depan pintu.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=60236cf6e6d292087f26b5b3a7700cbd
✆ SMS | WhatsApp : 019-6998825(shima)

SET DIET CARA SIHAT DAN BERKESAN

Set paling laris dipasaran semenjak saya joint Shaklee ialah SET DIET..

Pasti ramai tak percaya jika saya cakap dalam masa terdekat anda boleh kurus tanpa ada kesan-kesan sampingan..

Berminat boleh terus order :
STEP 2 
Walk in ke mana2 branch shaklee seluruh Malaysia dgn mengguna kan SID 1135567 bg mendapatkn harga ahli saya sendiri. Jimat postage!
STEP 3
Shoping online dengan hanya clicks dan besok Vitamin sampai depan pintu.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=2d79ee33c5f2e4b7594fd3d3b67f36ed
✆ SMS | WhatsApp : 019-6998825 (SHIMA)

SET KEHAMILAN

Set Ibu Hamil starting from TRIMESTER 1 hingga la ke TRIMESTER 3….
Berminat boleh terus order :
STEP 2 
Walk in ke mana2 branch shaklee seluruh Malaysia dgn mengguna kan SID 1135567 bg mendapatkn harga ahli saya sendiri. Jimat postage!
STEP 3
Shoping online dengan hanya clicks dan besok Vitamin sampai depan pintu.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=d740de1e79667d117d8df294726a3cad
✆ SMS | WhatsApp : 019-6998825(shima)