Month: September 2014

ATASI PENYAKIT BUASIR

KENALI BUASIRApabila seseorang mengalami sembelit dan cuba meneran najis yang mengeras di dalam kolon dengan kuat ketika membuang air besar, struktur ini akan membengkak. Walaupun kadangkala buasir dikatakan lebih cenderung untuk diwarisi, ini adalah lebih kepada faktor gaya hidup atau tabiat pemakanan di kalangan ahli keluarga yang menyebabkan kecenderungan untuk mendapat buasir. Jenis-jenis Buasir Buasir dalaman Lazimnya, …

KULIT LEMBUT DAN LICIN

LOSYEN  HERBAL BLEND boleh dikatakan barang rare shaklee. Sebab asal restok je habis. Pernah sekali dia restok dalam beberapa jam je sold out. Haa..sebab memang best pun..suke gile soft je kulit.Sekarang kat shaklee pun dah sold out. Yang sempat sambar haritu untung la..yang hari tu masih berfikir² sekarang baru nak, kena CEPAT… Tak tau bila ada lagi. …

CANTIK BERSAMA COLAGEN

Jom mandi Collagen!!!! Nak kulit cantik!!!Nak kulit gebu & anjal!!!Nak hilangkan jeragat!!!Nak hilangkan parut!!!Nak kurangkan kedutan!!!Nak hilangkan stretch mark!!!Nak tona kulit sekata!!!Nak hilangkan lingkaran hitam bawah mataSana sini!!! orang bercerita tentang Collagen Powder Shaklee (CPS)…Ok hari ni saya nak ceritakan serba sedikit kebaikkan yang ada pada CPS ni…Collagen powder shaklee adalah salah satu killer produk untuk …