TIPS KECANTIKAN KULIT MUKA

NATURAL GLOW SKINCARE SET SHAKLEE

SHAKLEE Sentiasa Selamat & Berkesan .
Di Jamin 100% Semulajadi.
 NO PARABEN.
Dikilangkan oleh Syarikat Nutrisi No 1 iaitu SHAKLEE….
Murah saja,3steps ni hanya rm200++ dan tahan sehingga 8-9bulan….berbaloikan 

KEBAIKAN & KELEBIHAN PRODUK :-
(1) NutriWhite Deep Foaming Cleanser. …
✓Membersihkan
dan menyegarkan kulit.
✓Rumpai
laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati ✓dan menegangkan.

✓Alga Hijau
menyahtoksin dan melembapkan.
✓Strawberi
Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen.
✓Lembut
dan menyegarkan.


(2) NutriWhite Soothing Radiance Whitening Softener.

✓Ia lembut
dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang.
✓Kulit
berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary.
✓Kudzu
menegangkan dan mencerahkan.
✓Marshmallow
melembapkan.
✓Ianya
sangat berkesan.


(3) Enfuselle Balancing Moisturizer.

✓Formula
yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah
bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi
menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.

Terbukti secara klinikal:-
✓146%
peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
✓268%
pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
✓173%
pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
✓Membantu
mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
✓Hipoalergenik

INFO  Bearberry – meringankan, melegakan dan mengurangkan keradangan
 Soybean – mencerahkan, melembutkan, melembap dan mengurangkan tompok
 Skullcap – meringankan, mengurangkan keradangan dengan flavonoid
 Beech Tree – meringankan, meningkatkan proses semulajadi dan melegakan kulit
 Strawberry Begonia -mencerahkan dan pigmentasi
Mullberry – mencegah kerosakan kulit dan melembap
 Peony – mencerahkan, melembapkan dan mengurangkan keradangan
 Rosemary – mengetatkan, merangsangkan dan mengurangkan keradangan
 Aloe Vera – melegakan, melembapkan dan keradangan
 Mountain Arnica – mengurangkan keradangan dengan flavones
 Cat’s Claw – menegangkan dan menyegarkan dengan cotechin
 Kudzu Leaf & Roots – menegang dan mengurangkan keradangan
 Linden – menyuburkan dan menghidrat di peringkat dalam
 Marshmallow – melembapkan dengan tanin
 Seaweed – mengeluarkan, memelihara dan menegangkan
 Green Algae – menyahtoksin dan melembapkan 

Manakala Enfuselle Balancing Moisturizer mengandungi Vital Repair Complex iaitu gabungan Nutrien penting seperti:
 Natural Vitamin E – menyediakan pertahanan barisan antioksidan dan menghasilkan kulit selembut sutera. 
 Vitamin C – menyokong pertahanan semula jadi badan terhadap kerosakan kolagen yang disebabkan oleh UV. 
 Ekstrak Biji Anggur mengelakkan tindak balas enzim yang menganggu fungsi kolagen
 Beta Glucan melegakan iritasi kulit akibat dari pencemaran alam sekitar.

============= ツNAK ORDER =======

#SayaPengedarSahShaklee
#SID1135567
PM: https://www.facebook.com/shima.jamal
SMS/WHATSAPP/TELEGRAM:019-6998825
shimajamal.blogspot.com

“PROMOSI OMEGA GUARD NOV 2014”
“Dengan pembelian Promosi ini (beli 6 botol OmegaGuard) anda layak:
✔ PERCUMA 1 botol OmegaGuard (jimat RM136)!
✔ PERCUMA Shaklee Membership (jimat RM65)!
✔ PERCUMA Cash Rebate pertengahan Dec 2014 
✔ PERCUMA Akses Eksklusif ke Closed-Support Group kami!
✔ Peluang menjana side-income bersama team Shaklee kami!
Tambahan: Diskaun pembelian produk Shaklee sehingga 20% sebagai ahli! Penjimatan berganda!           Hubungi 019-6998825 (Shima) sekarang!”

Hubungi 019-6998825 (Shima) sekarang!”

KEHEBATAN OMEGA PADA SEMUA….

Assalamualaikum semua…

#OMEGAGUARD

Pertama kali saya beli Omega Guard untuk Cik. Abang Sayang... bertujuan untuk masalah LUTUT yang sering terkeluar skru..hehehe

Saya betul-betul kesian bila Cik.Abang menahan kesakitan apabila nak bangun dari sujud dan kadang-kadang berjalan lama sikit pun boleh kena…Semenjak saya bagi makan Omega Guard , Alhamdullilah nampak dah xde masalah semasa smbhyg dan saya pun puashati sebab C.Abang dah boleh diajak berjalan….seronok sangat-sangat…hahaha

Sekarang Saya dan C.Abang  ambil Omega Guard tapi tak sangka pulak boleh untuk melansingkan tubuh badan sekali, BEST NYER…..complete package buat kami –Darah Tinggi,Sakit Sendi,Migrain,Kurus,
Batuk,Selsema…..

Memang tak rugi beli sebab saya ada TIPS untuk anak-anak yang sering batuk berkahak…..

-ambil 2 biji dan cucukkan 
-letakkan disudu pastu bagi pada anak untuk minum…

Insyaallah batuk anak akan pulih…..   

Alhamdulillah… kami satu family mengambil Omega Guard dan yang nyata kami sekeluarga jarang jatuh sakit…

SHAKLEE TERBAIK.!!

http://shimajamal.blogspot.com 
http://www.facebook.com/shimajamal 
call/sms/w.sapp : 019-6998825

PETUA MENGHILANGKAN SELSEMA TERUK

Alhamdulillah….hari ni saya nak kongsi petua untuk hilangkan demam selsema dengan cepat….

Saya ni mempunyai masalah resdung yang agak kronik suatu masa dulu….Bangun pagi mesti bersin-bersin sampai ke tengah hari…Alhamdulillah selepas bercinta dengan VITAMIN SHAKLEE hampir 2tahun, Dah takda masalah bersin-bersin lagi diawal pagi….Bukan itu saja, selsema yang kerap menyerang saya dahulu juga dah berkurangan….Jika tiba-tiba saya bersin, cepat-cepat saya telan 2biji SUSTAINED RELEASED VITA C SHAKLEE….MEMANG TERBAIK…Terus selsema tak jadi nak keluar….Cubalah!!
http://shimajamal.blogspot.com
http://www.facebook.com/shimajamal
call/sms/w.sapp : 019-6998825