Month: April 2015

DIET BERSAMA SHAKLEE

Assalamualaikum… Kebelakangan ni semakin ramai ingin cuba kurangkan berat badan dengan supplemen Shaklee. Apa yang anda perlukan? Basic course : Detox + Fat Emulsifier + Protein Detox Product : Herb-lax  / Alfalfa Fat Emulsifier/Pemecah Lemak : Lecithin /OmegaGuard Protein : Cinch Shake / ESP Kenapa perlu detox? Detox penting untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan. Mungkin …

BUANG ANGIN -PEPPERMINT GINGER PLUS

  Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut. Shaklee peppermint Ginger Plus mengandungi herba asli pudina,halia,jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan.Pil-pil juga …

GABUNGAN ESP DENGAN VITAMIN SHAKLEE

Gabungan #ESP dengan #Vitamin Shaklee yang lain… Jom cuba dan saya akan bantu anda sehingga berjaya dengan memberi tips-tips yang  …Jemput pilih ye :-1)   +  =Kekal  2)   +  = ,  ,  ,  ,  3)   +  =  ,  4)   +   =  ,  5)   +   =  6)  + #Zinc =  ,   ,  7) +  =  ,  ,  8) + #Omega =  ,  ,  9)  +   =  ,  Testimonial….   EXTRA BONUS>>>> BERMINAT???????HUBUNGI : SHIMA ( 019-6998825)PENGEDAR SAH SHAKLEE PUCHONG

KURUS DAN DETOX BERKESAN DENGAN SHAKLEE

fuhhhhhhh lega…confirm pasni boleh kempis perut i. Herb-Lax , Alfafa, Ostematrik dan DTX  wajib shima telan setiap hari dan besok bangun pagi confirm membuang dengan lawasnya.Paling best kalau sarapan atau masuk makanan jer kat perut ni selepas 10 minit confirm nak membuang dan takde nak simpan lama-lama..kalau angin wangi pun keluar sahaja…baru best…heheheheheakak2,abang2,adik2 tak nak ke kurus, …