ESP PROTEIN TERBAIK

 
ESP SHAKLEE

Kalau nak KULIT CANTIK..sila jangan abaikan pengambilan PROTEIN dlm diet seharian

Nak tau kenapa?
.
.

Sebab badan kita nie dari hujung rambut sampai hujung kaki terdiri daripada PROTEIN
Kuku, rambut, darah, otot, sel kulit semuanya terbina drpd PROTEIN

But jangan assume kita dah cukup ambil ikan, ayam, daging, telur then kita dah tak payah dapatkan PROTEIN drpd makanan tambahan.
.
.
PROTEIN nie sangat mudah termusnah bila terkena SUHU TINGGI. Jadi maybe proses memasak dah buatkan makan yang kita maka dah hilang sumber protein

So nak top-up balik protein yg termusnah tu of courselah awak kena ambil ESP!

Ianya mengandungi 9 jenis ASID AMINO yang diperlukan oleh badan tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan

Then hasilnya awak akan dapati :
KULIT MAKIN CANTIK
RAMBUT BERSINAR
KUKU BERKILAT
BADAN SLIM
OTAK CERDAS
BADAN BERTENAGA

Nak SIHAT & CANTIK luar dalam? Silalah ambil ESP!

RAHASIMAH SUFAR
019-6998825
SID 1135567
#PengedarShakleePuchong
#JuniorJutawanSJ
#naktahutak
@VitaminUntukCantikdanSihat

ATASI MASALAH DEMAM YANG BERPANJANGAN DENGAN NUTRIFERON SHAKLEE

*PERISAI TUBUH ANDA MELAWAN PENYAKIT*
====================================
.
Sekarang ni musim panaass….kadang-kadang Hujan…cuaca agak tak menentu kan?
.
Musim ramai yang #demam#batuk #selsema. Baik dewasa sampai ke budak2.
.
Jadi saya sgt2 rekomen kawan2 simpan sekotak#nutriferon kat rumah. Simpan beberapa sachet dalam handbag senang bawa ke mana2.
.
Bila rasa badan kurang sihat ke..rasa perit tekak macam nak batuk selsema…cepat-cepat ambil satu sachet nutriferon ni.
.
InsyaAllah dapat kawal batuk selesema demam tu dari melarat. 👍👍👍
.
.
Lebih selamat. Kurang2kan terlalu bergantung dgn ubat. Kerana kesan jangkapanjang yg bebankan buah pinggang pula. Nauzubillah. 🙊🙊🙊🙊
.
.
🌟🌟 Pengganti PANADOL & UBAT TAHAN SAKIT dari sumber semulajadi.👍👍
.
.
Boleh diambil seawal usia setahun hingga dewasa.
.
.
🔴 Siapa yang sesuai ambil Nutriferon ini? 🔴
.
💮mereka yang #selesema#batuk#demam
💮mereka yang #semput @ #athma
💮mereka yang #migrain
💮mereka yang #senggugut
💮mereka yang bertarung dengan #kanser
💮mereka yang alami #hepatitis
💮mereka yang #eczema
💮mereka yang rendah antibodi
💮orang tua yang sudah uzur
💮mereka yang ada #penyakitkulit
💮mereka yang alami penyakit disebabkan virus dan bakteria
💮mereka yang alami cirit birit

Dan banyakkk lagi……
.
ℹℹℹ

NUTRIFERON bertindak “MENGEJUTKAN” ASKAR-ASKAR ANTIBODI di dalam tubuh manusia untuk bekerja sekiranya terdapat jangkitan dan serangan VIRUS @ BAKTERIA dari luar.
.
.
❤ Tips !! ❤
.
↔Sentiasa READY kan satu kotak di rumah anda.
↔Sentiasa bawa beberapa sachet dalam handbag anda ke mana-mana saja.
.
.
Nak dapatkan sekotak?
.
📞📞whatsapp *0196998825 (Shima)


.
#PengedarShakleePuchong
#JuniorJutawanSJ
#nutriferon
#perisaitubuh
#penggantipanadol
#penggantiubattahansakit
#suplemenshaklee

SET HAMIL SHAKLEE

 
HEALTHY PRENATAL

Ramai kawan2 pm nak set ibu mengandung,ada yg baru pertama kali nk try,ada repeat order kali 2 pregnant lagi…alhamdulillah..

SET HAMIL SHAKLEE kini menjadi pilihan kebanyakan ibu hamil kerana:

■*lengkap dengan semua zat yang diperlukan oleh ibu hamil*

■tahan berbulan-bulan

■boleh dimakan bersama ahli keluarga

■*harga yang sangat berbaloi*

■*semulajadi (bukan sintetik)

■*tidak memberi sebarang kesan sampingan

■*bonus kesihatan dan kecantikan extra*

■*juga sesuai dijadikan set berpantang*

■terbukti selamat dan berkesan

Jom ‪#‎PreggyMom‬ dapatkan untuk kesihatan ibu dan baby.

RAHASIMAH SUFAR

019-6998825
SID 1135567

*PengedarShakleePuchong*
*VitaminUntukCantikDanSihat*
*JuniorJutawanSJ*


TIPS KURUS DENGAN SIHAT

TIPS KURUS DENGAN SIHAT


TESTIMONI ENERGIZING SOY PROTEIN
.
Alhamdulillah.. seronoknya bila dapat FEEDBACK POSITIF
.
TURUN 6KG DENGAN ESP !!
.
Wahhh, memang perubahan yang ketara kan ? Siapa je yang percaya, hanya dengan ESP boleh TURUN 6KG okayy !! Wajib percaya sebab banyak khasiat yang ada dalam satu tong ESP
.
For those, yang nak CANTIK & SLIM, mohh consume ESP je awakk..
.
Mehh whatsapp Shima untuk BEST PRICE.

RAHASIMAH SUFAR
019-6998825
SID 1135567

#PengedarShakleePuchong
#JuniorJutawanSJ
#Shimajamal.SJ