Month: September 2015

ESP PROTEIN TERBAIK

  ESP SHAKLEE Kalau nak KULIT CANTIK..sila jangan abaikan pengambilan PROTEIN dlm diet seharian Nak tau kenapa?.. Sebab badan kita nie dari hujung rambut sampai hujung kaki terdiri daripada PROTEINKuku, rambut, darah, otot, sel kulit semuanya terbina drpd PROTEIN But jangan assume kita dah cukup ambil ikan, ayam, daging, telur then kita dah tak payah dapatkan …

ATASI MASALAH DEMAM YANG BERPANJANGAN DENGAN NUTRIFERON SHAKLEE

*PERISAI TUBUH ANDA MELAWAN PENYAKIT* ====================================.Sekarang ni musim panaass….kadang-kadang Hujan…cuaca agak tak menentu kan?.Musim ramai yang #demam, #batuk #selsema. Baik dewasa sampai ke budak2..Jadi saya sgt2 rekomen kawan2 simpan sekotak#nutriferon kat rumah. Simpan beberapa sachet dalam handbag senang bawa ke mana2..Bila rasa badan kurang sihat ke..rasa perit tekak macam nak batuk selsema…cepat-cepat ambil satu sachet nutriferon ni..InsyaAllah dapat kawal batuk …

SET HAMIL SHAKLEE

HEALTHY PRENATALRamai kawan2 pm nak set ibu mengandung,ada yg baru pertama kali nk try,ada repeat order kali 2 pregnant lagi…alhamdulillah.. SET HAMIL SHAKLEE kini menjadi pilihan kebanyakan ibu hamil kerana: ■*lengkap dengan semua zat yang diperlukan oleh ibu hamil* ■tahan berbulan-bulan ■boleh dimakan bersama ahli keluarga ■*harga yang sangat berbaloi* ■*semulajadi (bukan sintetik) ■*tidak memberi sebarang kesan …

TIPS KURUS DENGAN SIHAT

TIPS KURUS DENGAN SIHATTESTIMONI ENERGIZING SOY PROTEIN.Alhamdulillah.. seronoknya bila dapat FEEDBACK POSITIF.TURUN 6KG DENGAN ESP !!.Wahhh, memang perubahan yang ketara kan ? Siapa je yang percaya, hanya dengan ESP boleh TURUN 6KG okayy !! Wajib percaya sebab banyak khasiat yang ada dalam satu tong ESP.For those, yang nak CANTIK & SLIM, mohh consume ESP je awakk...Mehh …