CLOSING DAY DECEMBER 2015

Cerita semalam…
Sampai #hq #shaklee  pukul 8.30 mlm dan terus tengok ramai #master yang berclosing kat situ..Seronok sangat tengok mereka beli #collagen berkotak-kotak  dan #lecithin maklumlah harga #murah  bila #promosi …
Sempat juga beramah mesra dengan @erna  sekejap..Walaupun tak sempat nak  bercerita panjang sebab masing-masing busy nak berclosing.
Anak-anak pun seronok sangat kat #hq sampai tak sedar dah 10.30mlm.
Macam dah dekat jer nak jadi master sebab naik lift sama lagi dengan @erna dan sorang lagi @master  tak sempat tanya nama.hehehehe
(#doakansayaye#)
Saya enjoy dengan #shaklee…
#0196998825
#JuniorJutawanSJ
#carishakleepuchongingatshimajamal
#kamidutashaklee
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleepuchongprima
#pengedarshakleepuchongutama
#pengedarshakleepuchongperdana
#shakleemalaysia
#poslaju
#sayamakandansayajual
#bazaronline #bazarpaknil

PENCUCI MUKA NUTRIWHITE SHAKLEE

Saya mula menggunakan sahaja dah tersuka dengan #Cleanser #Nutriwhite ni..
” Akak telah #jatuh #cinta padamu….”
Saya setia dgn dia dah masuk tube yg ke4. 1 tube tahan 8bulan saya guna….

019-6998825 (Shima)

019-6998825 (Shima)
019-6998825 (Shima)

Fungsi Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite Shaklee ni :-

» Kulit akan lebih bersih, licin, lembut, segar dan berseri, sekata. 

Apabila apply Set Skincare Nutriwhite yang lain lebih mudah diserap dengan sempurna.

» menyingkirkan sel kulit mati tanpa meninggalkan sisa.

» Kulit kurang berminyak

» liang pori rapat sebab kotoran celah pori disingkirkan

Sangat bagus untuk yang ada masalah pori besar macam saya. Bila liang pori besar, kotoran pada wajah tak dapat ditanggalkan dengan sempurna dengan pencucian biasa. Sebab tu kita rasa kulit makin berminyak walaupun dah cuci.

Lagipun, Cleanser Nutriwhite Shaklee ni bebas dari sebarang bahan kimia. Sebab tu dia takde bau langsung. Nutriwhite Shaklee ni 100% terhasil dari sumber semulajadi.

Bahan bahan dalam Cleanser Nutriwhite Shaklee yang gojes ni:-

1) Rumpai laut berfungsi membuang kekotoran, sel-sel mati dan menegangkan kulit.

2) Alga Hijau membuang toksin dan mengekalkan kelembapan kulit.

3) Strawberi Begonia menyeragamkan warna kulit. Takdelah muka kita ada zon warna berbeza.

4) Melembut dan menyegarkan kulit. Sebab tu rasa segar sangat walaupun hanya dengan 1 cucian je tau.

Jadi, in shaa Allah…Cleanser Nutriwhite Shaklee ni selamat untuk digunakan. Tapi, nak ingatkan, #SetNutriwhite ni sesuai untuk kulit normal dan kurang #berjerawat.

Untuk yang ada masalah kulit berminyak atau kering yang kritikal dan berjerawat teruk dan kronik, Set Nutriwhite ni tak sesuai tau. Boleh order dgn saya SET ENFUSELLE…

#cod area #puchong  yang berdekatan. Jika tidak kami gunakan perkhidmatan #poslaju . Hanya perlu bankin kepada saya dan barang sampai ke pintu rumah anda.
Berminat untuk mulakan #business dari rumah #hubungikami segera.
RAHASIMAH SUFAR
SID 1135567

#JuniorJutawanSJ
#pengedarshakleepuchong
#pengedarpuchongperdana
#kamidutashaklee
#pengedarshakleesatumalaysia
#pos1malaysia
#bazaarpaknil
#sayajual
#visitmyig
@shimajamal.blogspot.com

KURUS IBU MENYUSU

“Susu Ibu makin banyak, Berat dah turun 7kg!! Mmg superb… Dari pengguna dah jadi pengedar Shaklee” -puan Qashlin
See!! Sbb itu ada Pepatah #takkenalmakatakcinta
Year End Sale ❤️ #promosi
Set Combo untuk SET KURUS UNTUK IBU MENYUSU BAWAH RM300.
Takyah tunggu tahun depan baru nak berazam KURUS. Harini dah boleh grab tauuu. Start dari sekarang.Alami perubahan bentuk badan anda dari sehari ke sehari. Pastikan anda pilih yg Selamat.
yang bestnya #esp  dari #nongmo Soy … Xperlu risau side effect yang tak bagus jika kita amalkan #nongmofoods … Malahan side effect nya kesihatan badan makin baik dengan izin-Nya…
Dan #alfafa  shaklee dari tumbuhan yg ditanam sendiri dan dijaga rapi.
#omegaguardshaklee  pula dijamin 99% #minyakikan  yg melalui 3 peringkat penyulingan yang mahal. Yang rata-rata banyak company tak dapat lakukan.
3 vitamin tak sampai RM300 tapi kesan superb!😈😈😈
@shimajamalshaklee
☎️019-6998825
#cod area #puchong  yang berdekatan. Jika tidak kami gunakan perkhidmatan #poslaju . Hnya perlu bankin kepada kami dan barang sampai ke pintu rumah anda.
Berminat untuk mulakan #business dari rumah #hubungikami segera.
#JuniorJutawanSJ
#pengedarshakleepuchong
#pengedarpuchongperdana
#kamidutashaklee
#pengedarshakleesatumalaysia
#pos1malaysia
#bazaarpaknil
#sayajual
#visitmyig
@shimajamal.blogspot.com

VIVIK BUAT ABANG SAYANG

Jom sarapan pagi minum #vivik  yang akan menyegarkan mata dan badan kita…
Sedap sangat #vivik campur ais ..terus hilang dahaga bila minum..
Akak ambik #vivik ni setiap hari untuk masalah dalaman dan untuk awek muda…maklumlah dah dekat nak masuk 40 series..
Paling best melambatkan stop haid dan mengetatkan luar dalam..pasti Abang Sayang kat kita kan????
Ni salah satu sebab akak @shimajamalshaklee terus konsisten..sapa tak sayang husband kan…hehehehe
#mencegah lebih baik dari #merawat dan carilah @shimajamalshaklee untuk tahu rahsianya #vivik ni…
Mari dapatkan harga #promosi #less5% #vivik sebelum terlambat..
#0196998825
#JuniorJutawanSJ
#vivikshaklee
#kanser
#awekmuda
#sle
#antipenuaan
#kamidutashaklee
#carishakleepuchongingatshimajamal #pengedarshaklee
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleepuchongperdana
#pengedarshakleepuchongprima
#sayagunadansayajual
#bazaronline
@shimajamal.blogspot.com
@shimajamalshaklee
#SID1135567RAHASIMAHSUFAR

TAMBAH INCOME DENGAN SHAKLEE

Kami “Team JuniorJutawanSJ” sentiasa ingin memberikan yang Terbaik buat semua..
Jika nak joint kami dialu-alukan  dan pasti  kami ajar cara untuk tambah pendapatan sehingga berjaya…
Jom ke #bangkok 2016 serta  menikmati
Cash Bonus,Kereta Idaman dan
Trip Percutian didalam Negara
atau  Luar Negara bertaraf 6☆☆☆☆☆☆..
Semua diatas anda boleh dapat dan jangan tunggu sahaja bulan jatuh ke riba..
Sapa buat dia dapat…
2016 tunggu kami dan semoga Allah mencurahkan Rezeki buat kita semua..
Amin..
#SID1135567
#RAHASIMAHSUFAR
#0196998825
#JuniorJutawanSJ
#carishakleepuchongingatshimajamal
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleemalaysia
#kamidutashaklee
#jutawanladyboss
#jombangkok
#poslaju1malaysia
#sayagunadansayajualshaklee

JOM SHOPPING

Jom bershoping untuk closing…
Alhamdullilah close order dari customer yang ambik set kecantikan sewaktu drive tadi..
Vitamin C
Vitamin E
B.Complex
Meh akak tolong belikan Vitamin jika sapa-sapa nak kirim.Terus order online guna no keahlian saya pun dialu-alukan…SID 1135567 RAHASIMAH SUFAR
#0196998825
#JuniorJutawanSJ
#pengedarshakleepuchong
#kamidutashaklee
#carishakleepuchongingatshimajamal
#naktahutak

Reward November 15 Untuk Team Junior Jutawan SJ

Tahniah buat Anak Cucu Cicit dari Team  #JuniorJutawanSJ yang berjaya dapat #Bonus.
Alhamdullilah dan semoga selepas ini  akan bertambah lagi ye..
Setiap kejayaan kamu semua adalah hasil titik peluh masing-masing yang diusahakan..Pasti Allah membantu kita semua kerana apa yang kita buat untuk
Membantu orang Sihat..Insyaallah
SID 1135567
RAHASIMAH SUFAR
#0196998825
#JuniorJutawanSJ
#PengedarShakleePuchong
#kamidutashaklee

Lecithin Untuk Ibu Mengandung

Lecithin Bagus Untuk Ibu Menyusu
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
Kenapa Lecithin sangat bagus dan perlu untuk ibu menyusu?
Tahukah ibu-ibu apakah kebaikan Lecithin kepada ibu yang menyusu?
🌻Lecithin>Membantu mengurangkan risiko clog duct atau duktus susu tersumbat.
🌻Lecithin>Membakar lemak yang berlebihan dalam badan ibu.
🌻Lecithin>Membantu ibu mengatasi masalah  lupa atau “short memory” yang biasa dilalui selepas melahirkan.
🌻Lecithin>Membantu menyalurkan inositol dan kolin di dalam susu ibu untuk perkembangan otak bayi .
Maka selamatkah Lecitihin di ambil semasa penyusuan selain untuk pengambilan untuk mengurangkan berat badan?
👍 Jawapannya ialah ya selamat diambil.
—————————————————————-
🌷Mari kita kenali lebih dekat apa itu Lecithin
🌼Nature’s Emulsifier (Pengemulsi Semulajadi) – yang  membantu badan menyerap nutrien larut
🌼 lemak seperti Vitamin A,D,E, K, Beta Caretone
🌼Boleh didapati dari tisu binatang dan tumbuhan (plant)
🌼Untuk commercial didapati dari telor, jagung & kacang soya
🌼Fat Emulsifier – Metabolisma lemak 
🌼Asid linoleik (essential fatty acid) – amat diperlu oleh badan. Tapi badan tidak bolehmenghasilkannya sendiri dan  ia perlu diambil melalui diet harian
🌼Kolin – satu komponen neurotransmitter
🌼Asetikolina – bekal biokimia untuk penghantaran mesej di dalam otak & sistem saraf
🌼Inositol – sebagai komponen utama membran / selaput sel dalam tisu di seluruh badan
Berminat hubungi Segera…
📲019-6998825 (Shima)
Facebook-RahasimahSufarShima
VitaminUntukCantikdanSihat
IG-shimajamalshaklee
Blog-shimajamal.blogspot.com
Jika mahukan harga ahli boleh terus beli dimana-mana branch menggunakan :-
SID 1135567 Rahasimah Sufar atau daftar New Member dan layak dapat less 30% serta Point untuk mendapatkan Bonus Cash setiap 15hb ..