CLOSING DAY DECEMBER 2015

Cerita semalam…
Sampai #hq #shaklee  pukul 8.30 mlm dan terus tengok ramai #master yang berclosing kat situ..Seronok sangat tengok mereka beli #collagen berkotak-kotak  dan #lecithin maklumlah harga #murah  bila #promosi …
Sempat juga beramah mesra dengan @erna  sekejap..Walaupun tak sempat nak  bercerita panjang sebab masing-masing busy nak berclosing.
Anak-anak pun seronok sangat kat #hq sampai tak sedar dah 10.30mlm.
Macam dah dekat jer nak jadi master sebab naik lift sama lagi dengan @erna dan sorang lagi @master  tak sempat tanya nama.hehehehe
(#doakansayaye#)
Saya enjoy dengan #shaklee…
#0196998825
#JuniorJutawanSJ
#carishakleepuchongingatshimajamal
#kamidutashaklee
#pengedarshakleepuchong
#pengedarshakleepuchongprima
#pengedarshakleepuchongutama
#pengedarshakleepuchongperdana
#shakleemalaysia
#poslaju
#sayamakandansayajual
#bazaronline #bazarpaknil

Author: Rahasimah Sufar

PENGEDAR SAH SHAKLEE RAHASIMAH SUFAR 019-6998825 FB:RahasimahSufar IG:Shaklee_Shima Email:shima_jamal77@yahoo.com.my Blog:shimajamal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge