PENCUCI MUKA NUTRIWHITE SHAKLEE

Saya mula menggunakan sahaja dah tersuka dengan #Cleanser #Nutriwhite ni..
” Akak telah #jatuh #cinta padamu….”
Saya setia dgn dia dah masuk tube yg ke4. 1 tube tahan 8bulan saya guna….

019-6998825 (Shima)

019-6998825 (Shima)
019-6998825 (Shima)

Fungsi Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite Shaklee ni :-

» Kulit akan lebih bersih, licin, lembut, segar dan berseri, sekata. 

Apabila apply Set Skincare Nutriwhite yang lain lebih mudah diserap dengan sempurna.

» menyingkirkan sel kulit mati tanpa meninggalkan sisa.

» Kulit kurang berminyak

» liang pori rapat sebab kotoran celah pori disingkirkan

Sangat bagus untuk yang ada masalah pori besar macam saya. Bila liang pori besar, kotoran pada wajah tak dapat ditanggalkan dengan sempurna dengan pencucian biasa. Sebab tu kita rasa kulit makin berminyak walaupun dah cuci.

Lagipun, Cleanser Nutriwhite Shaklee ni bebas dari sebarang bahan kimia. Sebab tu dia takde bau langsung. Nutriwhite Shaklee ni 100% terhasil dari sumber semulajadi.

Bahan bahan dalam Cleanser Nutriwhite Shaklee yang gojes ni:-

1) Rumpai laut berfungsi membuang kekotoran, sel-sel mati dan menegangkan kulit.

2) Alga Hijau membuang toksin dan mengekalkan kelembapan kulit.

3) Strawberi Begonia menyeragamkan warna kulit. Takdelah muka kita ada zon warna berbeza.

4) Melembut dan menyegarkan kulit. Sebab tu rasa segar sangat walaupun hanya dengan 1 cucian je tau.

Jadi, in shaa Allah…Cleanser Nutriwhite Shaklee ni selamat untuk digunakan. Tapi, nak ingatkan, #SetNutriwhite ni sesuai untuk kulit normal dan kurang #berjerawat.

Untuk yang ada masalah kulit berminyak atau kering yang kritikal dan berjerawat teruk dan kronik, Set Nutriwhite ni tak sesuai tau. Boleh order dgn saya SET ENFUSELLE…

#cod area #puchong  yang berdekatan. Jika tidak kami gunakan perkhidmatan #poslaju . Hanya perlu bankin kepada saya dan barang sampai ke pintu rumah anda.
Berminat untuk mulakan #business dari rumah #hubungikami segera.
RAHASIMAH SUFAR
SID 1135567

#JuniorJutawanSJ
#pengedarshakleepuchong
#pengedarpuchongperdana
#kamidutashaklee
#pengedarshakleesatumalaysia
#pos1malaysia
#bazaarpaknil
#sayajual
#visitmyig
@shimajamal.blogspot.com

Author: Rahasimah Sufar

PENGEDAR SAH SHAKLEE RAHASIMAH SUFAR 019-6998825 FB:RahasimahSufar IG:Shaklee_Shima Email:shima_jamal77@yahoo.com.my Blog:shimajamal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge