CHICKEN POX KANAK-KANAK

Pengalaman bulan February 2016….
Baru-baru ni cuti CNY pada 9.2.16  &
11.2.16 kami  pergi bercuti ke A-Famosa,Melaka.Betul-betul kali ni saya telah diuji salah seorang anak kena #chickenpox yang teruk.Sanggup saya buka #nutriferon yang baru untuk dibawa bekalan ketempat percutian kami..
#chewc,#basich dan losyen #herblen pun saya bawa bersama untuk anak saya..
Basic H memang bagus dimandikan setiap hari kat badan anak dan lepas tu terus saya sapu losyen #herblen agar hilang gatal kat badan.
Sehari 2 peket #nutriferon wajib makan dan chew c 6 biji sehari.
Selepas sorang kena #chickenpox  dan minggu ni 2 orang serentak kena pulak dan perkara  yang sama juga saya lakukan  pada mereka..
Kadang-kadang kesian tengok mereka tergaru-garu dan makan pun hanya ikan bilis dan ikan goreng saja..
Alhamdullilah dalam masa 5 hari dah elok dan parut pun takde..
Berminat nak tahu lebih lanjut boleh terus hubungi :019-6998825 (Shima)
Pengedar Shaklee Puchong
1135567
Rahasimah Sufar

SET CHICKEN POX SHAKLEE

*SET CHICKEN POX SHAKLEE UNTUK MEMBANTU PENYEMBUHAN DAN MENGHILANGKAN PARUT DENGAN CEPAT*
Set Chicken Pox Shaklee
#NutriFeron dan #Sustained Release Vita-C Plus untuk meningkatkan sistem imun tubuh.
#Performance Drink supaya kekal bertenaga dan tidak mengalami dehidrasi.
#Vita-E Complex untuk menghilangkan parut bekas chicken pox pada muka dan badan.
#Zinc Complex untuk mempercepatkan penyembuhan luka blister dan membaiki parut.
#Herbal Blend Multi-Purpose Cream untuk disapukan pada muka dan badan selepas hari ke-4 dan seterusnya bagi mengurangkan kegatalan dan memberi kelegaan.
#NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser untuk mencuci muka.
Anda sedang mengalami tanda-tanda awal chicken pox? Jangan tunggu lagi. Dapatkan Set Chicken Pox Shaklee sekarang untuk membantu penyembuhan dan menghilangkan parut dengan cepat dan selamat.
Jimat 20% daripada harga runcit dengan mendaftar sebagai ahli/pengedar sah Shaklee. Dapatkan info lanjut di SINI atau terus klik SINI untuk mendaftar.
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Subang Jaya, Puchong
saya merupakan pengedar sah Shaklee sekitar Subang Jaya, Puchong.
Pengedar sah Shaklee anda:
☺ ID Shaklee: 1135567
✍ FB: RahasimahSufarShima
⌨ FB Page: VitaminuntukSihatdanCantik
✐ Blog: shimajamal.blogspot.com
✉ Email: shima_jamal77@yahoo.com.my
✔IG:shimajamalshaklee
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-6998825
➲ COD Area: Puchong,Subang Jaya,
Shah Alam,
DISCLAIMER:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.