WATER PICTHER SHAKLEE

Alhamdullilah..
Rezeki hari Jumaat yang terindah ni.
Dalam perjalanan gi berjalan-jalan ni tiba-tiba masuk order Water Pitcher  Shaklee yang 2 hari lepas akak post kat Group Jiran Sekampung tentang #kutushaklee.
Kak Faridah ni beli untuk kegunaan anaknya _*diasrama*_ sebab sebelum ni asyik beli mineral water kat luar.
Almaklumlah Kak Faridah  ni kerja bank jadi mesti pandai kira dah berapa kos untuk beli mineral water tu ..tapi dengan harga RM 460.00 dah boleh dapat 1 set #waterpitcher bersama FREE Penapis untuk setahun pakai.
Paling best Kak Faridah nak bawa water pitcher ni gi berjalan-jalan dan tak perlu nak fikir beli air lagi..Tadah air paip dan terus masuk dalam bekas air tu dan takde langsung rasa klorin dan payau..
Family akak pun suka sangat minum air dari water pitcher ni kalau tak dulu jenuh nak minum air masak tapi sekarang sampai bergaduh sebab tak reti nak isi air pulak..😂😂
Bertuah anak Kak Faridah ni sebab mamanya telah buat pilihan yang bijak.
Sapa nak #jimat dan #sihat jadilah seperti Kak Faridah👍👍👍👍
☎019-6998825(Shima)
#0196998825
#JuniorJutawanSJ
#JJSJ
#waterpitcher
#kutushakleegroup2sedangmencarilagi
#jjsjtestimoni

Author: Rahasimah Sufar

PENGEDAR SAH SHAKLEE RAHASIMAH SUFAR 019-6998825 FB:RahasimahSufar IG:Shaklee_Shima Email:shima_jamal77@yahoo.com.my Blog:shimajamal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge