Month: November 2016

CYST DAN ESP SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Petang ni saya dapat soalan dari seorang customer tentang Soya Shaklee.Saya tanya ada apa yang perlu saya bantu dengan ESP Shaklee ni ye? Rupanyanya customer ni bertanya kerana banyak info yang dia dengar sekiranya ada cyst atau dah pulih tak boleh ambil sebarang SOYA kerana takut akan makin melarat.       …

SET KURUS UNTUK WANITA DAN LELAKI

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua Rasanya dah lama saya tak menulis tapi bukannya sibuk tapi tak tahu apa nak cerita. Alhamdullilah petang ni free dan mencurah-curah cerita yang nak disharekan pasal diri sendiri ambik satu produk kurus. Pada tahun 20.04.2014 saya berjumpa dengan satu produk ni yang sering menyusahkan hidup saya setiap hari. Kalau nak tahu …

POSLAJU PUCHONG TERBAIK

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Petang ni saya pergi ke PosLaju Puchong di Batu 12 untuk mengepos Vitamin  yang Customer  saya order semalam. Kebiasaannya saya sampai dalam jam 5 petang dan orang tak ramai tetapi hari ni terlewat sedikit kerana ada kerja sedikit dioffice jadi sampai je di Poslaju orang dah penuh. Buka pintu tekan no …

SIHAT BERSAMA NUTRIFERON SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bulan November 2016 merupakan Promosi  Nutriferon dan melonjak gembira saya bila dapat tahu sebab kami sekeluarga memang konsisten Nutriferon ni, jadi jimat banyaklah.Pasti saya tak lepaskan peluang nak beli 6 kotak free 1 Sekotak tu sebab harga dah murah..Memang Terbaiklah Shaklee ni sebab suka buat Promosi setiap bulan. Nutriferon merupakan Supplement yang …

DEMAM BERPANJANGAN ????

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Nutriferon memang best sangat-sangat tau.Kak Manis nak cerita sikit kenapa kami sekeluarga suka sangat Nutriferon ni walaupun harganya mahal?????tapi baca dulu sampai habis baru boleh nak percaya atau tidak dengan harganya yang boleh terbeliak biji mata tu.hehehe Percaya tak setiapkali ada promosi pasti kak manis beli 7 kotak terus sebab harga murah …