SET KURUS UNTUK WANITA DAN LELAKI

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua
Rasanya dah lama saya tak menulis tapi bukannya sibuk tapi tak tahu apa nak cerita.
Alhamdullilah petang ni free dan mencurah-curah cerita yang nak disharekan pasal diri sendiri ambik satu produk kurus.
Pada tahun 20.04.2014 saya berjumpa dengan satu produk ni yang sering menyusahkan hidup saya setiap hari.
Kalau nak tahu cerita saya ni takdelah gemuk dan takdelah kurus macam lidi tapi sedaplah mata memandang.hahaha
Terpaksa puji diri sendiri dan angkat bakul sendiri sebab ada ke orang nak puji kita.Oleh kerana saya dah rasa badan ni memang susah nak turun macam anak dara dulu 43kg dan sekarang dah cecah 79kg.
Ada masa geram jer makan banyak-banyak lepas tu  mesti nak membuang,terasa rugi jer makan.
Kalau tahu camni effectnya memang tak nak  amalkan dari dulu dan rasa menyesal pun ada sebab membazir.
Makan pastu buang
Makan pastu buang
Makan pastu buang
Camtu baik tak payah makan lagi bagus sebab tak penat nak gi jumpa MR.Tan selalu.
Selama ni memang tak nampak kesan bila makan tapi jika ikut cara dan pemakanan yang betul mesti akan berhasil.Air masak penting bila kita nak dapat kesan yang cepat dan pastikan kawal nafsu makan tu dan bukannya semua sapu bersih.Lepas tu nak salahkan penjual promote barang tak bagus dan tak berkesan.
Jika nak betul-betul berjaya kena beli terus dengan penjual yang ada pengalaman serta berpengetahuan dengan produk  tersebut dan bukannya main beli bila orang offer.Harga juga membuatkan kita tak sabar nak beli sebab takut   penjual naik harga walaupun kita tak kenal dengan penjual tersebut.
Konfiden beli tanpa bertanya cara makan dan kesan-kesan sampingan jika ambik dan masa tu  baru gatal tangan nak google cari pengedar yang sah kat  online.Tak rasa bersalah ke bila beli dengan orang lain tapi terutama jual dengan harga murah tapi takde ajar cara makan yang betul.
Alhamdullilah Shaklee telah banyak membantu masalah Kesihatan  saya serta telah menstabilkan  hormon .
Kita hendaklah Mencegah dari Merawat sebarang masalah kesihatan yang terlalu banyak sekarang.
SET LANGSING SESUAI UNTUK WANITA & LELAKI
LECITHIN
Lemak Sihat Yang Anda Perlukan
(180 kapsul)
Lecithin dikenali sebagai pengemulsi semula jadi yang menguraikan lemak menjadi molekulmolekul kecil untuk penghadaman.
Lesitin juga ditukar menjadi asetilkolina di dalam tubuh anda, yang diperlukan untuk membantu mengekalkan tubuh yang sihat.
HERBLAX
Herb-Lax™
Untuk Pelawasan
(120 tablets)
Pemakanan seimbang yang kaya dengan serat, pengambilan air yang banyak dan senaman yang kerap menyumbang kepada pergerakan usus yang sihat. Untuk melegakan masalah sembelit yang kadang-kala berlaku, Herb-Lax™ melegakan masalah sembelit.
ALFALFA
Alfalfa Complex
(330 tablet), 10162 (700 tablet)
Alfalfa bermaksud “raja segala makanan” dan ada sebab gelaran tersebut diberikan – ia sangat berkhasiat.
Alfalfa mempunyai sistem akar tunjang yang boleh mencecah sedalam 6 meter ke bawah, membolehkan ia menyerap lebih banyak nutrien dari tanah. Tumbuhan ini membekalkan lebih 300 nutrien dan mineral termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.
ESP
ESP – Soy Protein Isolate Powder
Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan yang Berkualiti Tinggi (850 g)
Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.*
Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama
Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama.
CARA NAK ORDER SHAKLEE
1- Anda boleh terus membeli dengan Shaklee.Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan terus dihantar mengikut alamat yang telah diberi.
2- Sila hubungi saya, klik ke WHATSAPP untuk mendapatkan Konsultasi Set mana yang paling tepat, tips dan cara pengambilan yang betul selepas membuat pembelian dengan saya.
3- KLik JOIN NOW dan boleh terus daftar Ahli  dan terus dapat harga menjimqtkan sehingga 20%.
RAHASIMAH SUFAR (1135567)
Email : shima_jamal77@yahoo.com.my
Call/Whasapp : 019-6998825
FB :rahasimah sufar
Blog: shimajamal.com

Author: Rahasimah Sufar

PENGEDAR SAH SHAKLEE RAHASIMAH SUFAR 019-6998825 FB:RahasimahSufar IG:Shaklee_Shima Email:shima_jamal77@yahoo.com.my Blog:shimajamal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge