PATIN TEMPOYAK TERSEDAP DI TEMERLOH PAHANG

Finally dapat juga makan Tempoyak Ikan Patin kat sini malam tadi selepas 3 tahun.Masa tu Kak Manis dan Abang Jamal Wok singgah makan bersama geng #Puchong buat kerja amal membantu mangsa banjir 2014 di #Temerloh.
Terasa puas makan sorang semangkuk kepala ikan patin tu tanpa share dengan Abang.
Rugi besar kan tak makan???
Sekali tengok dah macam buruk melantak tapi ada Kak Manis kisah ,janji perut kenyang hati senang.
Nak tergelak pun ada sebab hakak kedai tu jeling tengok isteri makan sedap tapi suami makan nasi putih je 😂😂😂nilah perangai buruk bini jamal ye.hahaha
OPSSSS 🙊🙊🙊 tak baik tau menuduh Kak Manis sebab ada menu lain belum sampai iaitu Pari Pais dan Tempoyak Manis untuk Abang.Sapa cakap Kak Manis tak sayang suami memang silap tau tapi Abang memang sayang bini sebab sanggup teman walaupun tak suka .
Part best siap tapaw untuk anak-anak yang kena tinggal kat rumah dan siap ada extra untuk Kak Manis sekali.
Love you so much😙😙😙😙😙
Ikut hantar kereta customer dari Dengkil ke Jerantut pun dapat sedap.