MENAMBAH TENAGA UNTUK SEISI KELUARGA

Hari ni adik babam kena tolong mama sapu sampah kat luar rumah bersama-sama yang lain.Kami telah membahagi tugas masing-masing iaitu Along sapu dalam rumah ,yang lelaki mencabut rumput dan adik mengais sampah luar rumah.
Mama pun menolong kami kat luar dan siap bancuhkan Performance Drink campur Cinch Tea untuk memberikan kami semua tenaga.Peluh tak usah nak cakap umpama mandi kami semua pagi ni berlawan pula dengan terik matahari.😅😅😅
Selain memberi Tenaga ada banyak lagi Fungsi Cinch Energy Tea Mix ini :
1. MATCHA GREEN TEA
– antioksida yang sangat tinggi
– energy booster
– metabolisme booster
– bakar kalori sebanyak 4 x ganda.
2. TAURINA
– menggalakkan metabolisme
– lebih bertenaga
– larutkan lemak
– membantu menghasilkan otot tanpa lemak.
3. WHITE TEA
– membakar lemak
– lemak berlebihan
– menghalang penghasilan sel lemak yang tak perlu
– meningkatkan metabolisme.
4. ROOIBOS RED TEA
– melarutkan lemak
– meningkatkan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
– agen detox yang kuat.
Kami telah lama amalkannya dan anda bila lagi ingin mencuba seperti kami.Alhamdullilah banyak perubahan selepas kami konsisten minum.
•  Anti-mikrob
•  Imunostimulan
• Anticarcinogenic
•  Anti-inflammatory
•  Perlindungan terhadap penyakit jantung
•  Anti oksidan – perlindungan dari kanser
•  Mengubati leukaemia (laporan dari Mayo clinic)
•  Mengawal kerosakan DNA
•  Menurunkan paras kalori dan kolesterol
•  Detoxifiers
•  Stimulator tenaga dan kehilangan lemak
Kami nak Sihat dan Kuat💪💪💪💪

TOWING CARRIER K&K AUTO SERVICES

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.
Disini saya ingin menceritakan serba sedikit latar belakang K&K AUTO SERVICES.
Kami telah beroperasi hampir 10 tahun dan sebelum ini menggunakan nama K&K AUTO GARAGE SDN. BHD.
Kami mempunyai 2 biji Towing  dan 2 biji Carrier yang dibawa oleh pemandu yang banyak pengalaman dalam bidang ini.
Team kami juga banyak menarik kereta outstation terutama kereta-kereta baru keluar dari kilang iaitu Ford,Mazda dan NazaRia.Kami juga bertuah kerana SPAD (Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat) memilih kami untuk menarik kereta sekiranya perlu.
Selain dari menarik kereta kami juga ada menyediakan Perkhidmatan Claim Insurance untuk Kereta-kereta Accident.
Sekiranya berminat untuk menggunakan perkhidmatan Towing  dan Carrier kami boleh terus berhubungi 
Jamal Wok
📱012-3729099
📞012-3729099
📞012-3729099
✉shima_jamal77@yahoo.com.my
✔Facebook : knk jamal wok

KAMBING BAKAR SAHARA DISETIA ALAM TERBAIK

Selamat tengahari semua.
Hari ni cuti umum dan Kak Manis dan family teringin nak makan Kambing Bakar Sahara.Kalau dulu kedai ni buka di Meru,Klang tapi dah tutup dekat 5 bulan.Puas juga kami pergi kedai lain makan kambing bakar tapi tak sama sedap macam yang ni.
Alhamdullilah..tiba-tiba ternampak kawan Instagram post pasal kedai makan yang jual kambing bakar dan bila dia sebut sama rasa macam yang kami cari tu,apalagi terus Kak Manis nak tengok betul ke?
2 minggu lepas kami pergi Setia Alam dan puas juga mencari sebab info tak lengkap dan berkat  kesabaran jumpa juga lepas sesat 1 jam.huhuhu
Kali ni kedainya lebih selesa ada surau,tandas dan tempat yang selesa.Cuma kurang sikit kebersihannya sebab lalat banyak dan masih kekurangan pekerja.Mungkin baru lagi dan kali kedua ni dah nampak perubahan dan bersih .
Kali ni kami hanya call nak order 10 bungkus dan bawa balik sahaja.
Jom kita try dan pasti anda puashati.

MINUMAN UNTUK SIHAT DAN CERGAS SETIAP HARI

Inilah air yang wajib Kak Manis bawa kemana saja setiap hari.
Rasa tak lengkap jer kalau tak dapat minum ni sebab dah ketagih kot.Kalau orang ketagih Teh Tarik tapi Kak Manis sebalik pulak.Tipulah kalau tak minum teh tarik cuma kadang-kadang jer bila dah teringin sangat.hehehe
Semenjak 3 tahun konsisten Shaklee dah banyak perubahan kesihatan buat kami dan tak mungkin berpaling pada lain.Ramai pun dah kenal Shaklee yang telah berada diMalaysia lebih 100 Tahun dan mana yang tak tahu meh w.sapp 019-6998825(Kak Manis) kita sesi berkenalan dan insyaallah banyak sharing nanti you all dapat.