ATASI MASALAH TULANG BELAKANG DENGAN VIVIK

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Hari ini Kak Manis tiba-tiba nak cerita tentang minuman kegemaran Kak Manis setiap hari iaitu  Vivik.Semenjak mengamalkannya memang ketara perubahan kesihatan berbeza dahulu yang sering sakit-sakit badan terutama pinggang.Kadang-kadang menangis bila nak bangun dan siap minta anak tolong tarik.huhuhu.
Alhamdullilah semenjak amalkan Vivik badan semakin sihat dan cergas .Abah dan Mak pun amalkan Vivik maklumlah dah tua lagi macam-macam masalah datang specially sakit tulang belakang.Opppsss orang muda jangan nak eksyen sangat ingat sentiasa Sihat sebab zaman sekarang orang muda pun boleh kena macam-macam penyakit.  
Vivik ni  tapi memang betul-betul membantu  jika kita sendiri yakin dan selebihnya kita Berdoa.
Antara KELEBIHAN VIVIK:-
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan – lambat sembuh
• SLE


Anda hanya perlukan 1 SUDU TEH VIVIX sahaja sehari. Mudah sahaja kan.
Hari ini nak sharing testimoni customer yang ambik Vivik untuk masalah tulang belakang juga.
Selepas konsisten dah mula menunjukkan perubahan pada dirinya.
Follow FBRahasimah Sufar untuk mengetahui pelbagai tips kesihatan yang ohsem.
Whatsapp 019-6998825 untuk order Vivik
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now” sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%

Author: Rahasimah Sufar

PENGEDAR SAH SHAKLEE RAHASIMAH SUFAR 019-6998825 FB:RahasimahSufar IG:Shaklee_Shima Email:shima_jamal77@yahoo.com.my Blog:shimajamal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge