KURUS BERSAMA EAT CLEAN-PART 1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Alhamdullilah petang ni cuaca redup dan mulalah mata ni teringat tilam empuk dirumah.Nasib kat office jadi kenalah siapkan kerja juga.Perut pulak dah menyanyi minta diisi maklumlah bila sejuk ni mulalah terasa lapar dan terus nampak botol ESP , sedap juga bancuh dengan Milo ni.

Patutlah hari ini lemah sahaja badan sebab belum minum ESP, kebiasaannya setiap pagi saya akan bancuh siap-siap dari rumah dan terus letak dalam peti ais. Terasa sedap bila minum masa sejuk-sejuk dan pasti kenyang sampai tengahari, sesuai sangatlah sebab saya memang dalam misi diet.

9 JENIS PROTEIN DALAM ESP

Bila cerita pasal diet , saya nak share sikit tentang kelas online yang pernah saya joint bersama Cikgu Tuty selama 3 minggu.Kami amalkan diet EatClean yang tak perlu berlapar walaupun makan banyak tapi berat badan tetap turun. Jika nak tahu tentang Eat Clean adalah pemakanan seimbangan yang tidak mengecualikan mana-mana bahagian Nutrisi dalam piramid makanan iaitu Karbohidrat, Protein dan Fiber.Eat Clean juga memerlukan sedikit senaman ringan bagi melancarkan sistem badan dan kalau tanya saya confirm tak pernah buat sebab kat rumah pun dah terlebih senaman dan peluh keluar sebab lepas balik kerja terus nak mengemop, menyapu dan memasak.Confirm-confirm peluh keluar mencurah-curah.

Insyaallah , nanti kita bersambung lagi dan lihat hasil testimoni Kak Manis sendiri.

About Rahasimah Sufar 140 Articles
PENGEDAR SAH SHAKLEE RAHASIMAH SUFAR 019-6998825 FB:RahasimahSufar IG:Shaklee_Shima Email:shima_jamal77@yahoo.com.my Blog:shimajamal

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge