SET LENGKAP RAMADHAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.
Bulan Ramadhan adalah bulan yang ditunggu-tunggu oleh semua umat Islam walau dimana berada.Kami Sekeluarga juga tak sabar nak Berpuasa dan menunaikan Solat Terawih.Tahun ini kami plan nak pergi Surau Darul Naim di Kampung Sri Andalas sahaja berbeza pada tahun lepas kami ke Masjid Istiqamah.Di Surau kawasan tempat kami hanya buat Solat Terawih 8 Rakaat dan tambah 3 Rakaat Solat Witir jadi takdelah kami lewat balik sebab besok nak kerja.
JOM SOLAT TERAWIH KITA SEMUA
Bila Seharian Berpuasa pasti semua excited bila nak berbuka dan kebiasaannya Abang akan bawa kami semua ke Bazar Ramadhan di Puchong Perdana, Puchong Prima dan Puchong Permai.Jika kami dah jumpa yang hendak dimakan hanya 1 bazar mencukupi jika tidak habis semua kami tawaf.hehehehe
Biasanya kita ni rambang mata dan semua nak tapi bila dah penuh kat meja langsung tak usikpun ada, kadang-kadang nampak sedap tapi bila makan langsung tolak ketepi.Inilah salah satu perangai peniaga meniaga tangkap muat tapi kita sebagai pembeli pun pasti serik dan tak akan repeat order lagi.huhuhu
KESIBUKAN ORANG RAMAI MENCARI JUADAH BERBUKA PUASA
 DI BAZAR RAMADHAN
Bagi Kak Manis setiap tahun tak pernah lupa menyediakan makanan tambahan untuk Abang, anak-anak dan diri Sendiri.
Alhamdullilah semenjak 2014 hingga sekarang kami suka Set Radmadhan Shaklee  untuk menu bersahur.
Biasa kita ibu-ibu ni masa tibanya bulan puasa masing-masing akan sibuk dengan menu nak masak sahur dan sebagainya kan. Mudah mudahan dengan adanya set ini bolehlah kita semua jimatkan masa.
Sambil kejut anak-anak boleh shake je minuman dorang. Tak ke mudah tu. Dan bukan shake sebarang, ianya minuman yang bervitamin tau. Berpuasa dengan lebih sihat.
Sesuai juga untuk yang bila sahur je tak selera nak makan. Dengan set ini akan membantu korang tau. Usah nak fikir susah-susah, kita fikir senang je.
Di sini Kak Manis nak kongsikan kelebihannya dan kami semua SUKA.
MANFAAT SET RAMADHAN
Ianya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat.
Membantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat, dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari.
Mengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya.
Mengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan.
Rasanya yang sangat enak seperti aiskrim memberikan aroma baru pada yang mengamalkannya.
memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi tanpa bahan pengawet, perisa dan pewarna yang tidak dibenarkan. Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.
EXTRA UNTUK NAK BAKAR LEMAK
bila puasa ni kan kita akan makan macam-macam makanan yang sedap. Lecithin bertindak sebagai pengemulsi minyak. Jadi walaupun makan macam-macam tidaklah kita risau sangat lemak yang akan bertapa dalam badan nanti. Lebih sihat uols.

CARA NAK ORDER SHAKLEE

1- Sila hubungi saya, klik ke WHATSAPP untuk mendapatkan Konsultasi Set mana yang paling tepat, tips dan cara pengambilan yang betul selepas membuat pembelian dengan saya.
RAHASIMAH SUFAR (1135567)
Email : shima_jamal77@yahoo.com.my
Call/Whasapp : 019-6998825
PengedarShakleePuchong
Fb: RahasimahSufarShima
Blog : shimajamal.com

About Rahasimah Sufar 140 Articles
PENGEDAR SAH SHAKLEE RAHASIMAH SUFAR 019-6998825 FB:RahasimahSufar IG:Shaklee_Shima Email:shima_jamal77@yahoo.com.my Blog:shimajamal

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge