VIVIK MERUBAH SEGALANYA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.
Shima nak share minuman kegemaran setiap pagi dan malam.
Kebiasaannya Shima bancuh dan masukkan dalam peti ais dulu pastu
baru bawa bekal air  ke Office setiap pagi.

Kalau nak tahu Shima akan pelbagaikan bancuhan Vivik supaya sedap diminum setiap hari.
Jom follow resepi yang Shima share dibawah ni :-

-Vivik + Performance Drink untuk tenaga sepanjang hari

-Vivik + Cinch Tea untuk Cergas serta menghilangkan mengantuk dioffice.

-Vivik +ESP untuk rasa Kenyang dan sesuailah untuk yang nak diet macam i .

-Vivik + Performance Drink + Nutriferon

Jika sesiapa yang  sering demam dan kerap selsema elok ambik ni dan ia juga bagus sebagai antibodi.

Best sangat ambik Vivik setiap hari kerana perubahan ketara ialah sejak Masalah Haid tidak stabil telah kembali teratur kalau tidak Setahun hanya keluar 4 kali dan perut pun buncit  seperti mengandung 5 bulan.Malu sangat-sangat bila orang tegur macam tu..rasa macam nak jawap ye saya Mengandung  tapi berdosa pula menipu.hehehe

Sejak Shima konsisten selama setahun dengan Vivik memang macam tak percaya boleh dapat  Extra Bonus iaitu wajah kembali bersih dari Jerawat Batu yang penuh dimuka disebabkan hormon tidak stabil.Hanya Allah yang tahu bertapa malunya nak berdepan dengan orang ramai dan inikan pula berjalan dengan En.Abang.

Sekarang memang seronok bila orang tegur muka Shima dah Cantik dan inilah berkat sabar serta BERDOA agar Allah pulihkan semula wajah dan haid stabil semula.

Jika ada yang mempunyai masalah Haid atau Jerawat boleh hubungi Shima, Insyaallah, banyak tips yang boleh Shima kongsikan bersama kawan-kawan.

Kelebihan Vivix Shaklee

Jika ada yang mempunyai masalah haid atau Jerawat boleh hubungi Shima, Insyaallah, banyak tips yang boleh Shima kongsikan bersama kawan-kawan.Mahu tambah pendapatan JOINT NOW
☎019-6998825 Shima

Author: Rahasimah Sufar

PENGEDAR SAH SHAKLEE RAHASIMAH SUFAR 019-6998825 FB:RahasimahSufar IG:Shaklee_Shima Email:shima_jamal77@yahoo.com.my Blog:shimajamal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge