SHAKLEE NEW OFFICE GEO SUNWAY

Mulai 25 April 2017, HQ SHAKLEE  akan  mula beroperasi dibangunan baru.Jika dahulu di Sunway Pinnacle dan sekarang di Sunway GEO.
Shaklee HQ

Sunway GEO Tower
Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
45700 Subang Jaya, Selangor.
Phone: 03-5622 3188 @ 1800 88 6577 (Toll Free).
Office baru di Geo Sunway
Lokasi HQ Shaklee kali ini sangat strategik dan mudah dicari oleh sesiapa pun kerana dari tepi jalan dah nampak bangunan yang cantik ni.Paling mudah cari Sunway Medical Centre dan bangunan Shaklee berhadapan sahaja.
Seperti kebiasaannya Majlis Perasmian pasti akan buat bila kita pindah tempat baru dan Shaklee pun tidak mahu lepaskan peluang tersebut.Kebetulan hari Perasmian ni dibuat serentak dengan majlis National Conference di Sunway Hotel jam 2 petang.
Dibawah merupakan Orang kuat Shaklee iaitu Ms. Helen  Lam , iaitu Vice President Malaysia dan barisan Master-Master tiptops.
Alamat hQ baru shaklee
Potong Riben untuk Majlis Perasmian Pembukaan HQ Baru. 
Jom intai HQ baru kami yang  telah bertukar Konsep jualan dan  belian yang lebih canggih.
Ambik troli dan terus isi produk apa yang ingin dibeli, semua dah tersusun rapi dan cantik jer kan?
Ala-ala macam kat Shopping Kompleks pula..hehehehe
Step akhir terus bawa troli ke kaunter dan bayar,  tapi kalau nak jimat sehingga 20% boleh berdaftar sebagai ahli Shaklee. Hanya RM75.00(W/M) dan RM 85.00(EM). DAFTAR AHLI DISINI (klik).
Selepas daftar boleh hubungi atau Whatsapp 0196998825  
PENGEDAR SAH SHAKLEE
EMAIL : shima_jamal77@yahoo.com.my
Facebook: https://www.facebook.com/shima.jamal
Page : https://www.facebook.com/Vitamin-untuk-Cantik-Sihat-Puchong-634939629913628/
Blog : shimajamal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge