SMOOTIE MANGGA SEDAP DARI KAK MANIS

SMOOTIE MANGO BEST

Hari ini Kak Manis berbuka minum resepi baru yang sering orang cakap sedap sangat.Nak tahu tak?

Smootie mango nama diberi dan macam minuman orang puteh pulak kita malam ni.Nak beli macam tak best sebab takde menu special macam Resepi Shaklee.

Balik kerja terus bersemangat singgah Pasaraya Segi Fresh nak beli mangga dan yogurt dan bahan-bahan lain ada kat rumah.Terus pilih buah mangga masak dekat 2kg sebab anak-anak memang suka makan macam tu jer.

Sampai rumah terus Aisyah dan Amilia kupas kulit mangga pastu blender guna Blenderferrano yang baru beli hari tu di Shaklee.Semenjak ada blender ni, bersemangat anak-anak  nak menolong dan kadangkala sampai bergaduh nak buat. 

Smootie Shaklee ni bukan macam yang jual kat luar selalu tapi yang ni Special resepi dari Shaklee:-

ESP
  • Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP).
  • Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol*.
        • Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 – penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberikan pada protein haiwan.
        • Membekalkan 9 asid amino.
        • Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi                               yang kuat.

Image result for kebaikan yogurt untuk diet    
Yogurt
  • Kaya dengan vitamin dan nutrien
  • Baik untuk perut
  • Meningkat daya ketahanan
  • Menurunkan berat badan
  • Menguatkan tulang
  • Menyihatkan Jantung



Image result for mangga untuk diet
MANGGA MANIS






Sebenarnya Kak Manis excited sangat nak kurus tapi sentiasa tak kesampaian, tapi semenjak buat Smootie ni teringin juga nak try dan mana tahu menjadi.Doakan ye semua.

Jom kita baca 8 tips Diet mudah dari  KevinZahri  dan banyak info kita akan dapat.


CARA NAK ORDER SHAKLEE

1- Anda boleh klik ESP ini dan membeli terus dengan Shaklee.Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan terus dihantar mengikut alamat yang telah diberi.
2- Sila hubungi saya, klik ke WHATSAPP untuk mendapatkan Konsultasi Set mana yang paling tepat, tips dan cara pengambilan yang betul selepas membuat pembelian dengan saya.
RAHASIMAH SUFAR (1135567)
Email : shima_jamal77@yahoo.com.my
Call/Whasapp : 019-6998825

Author: Rahasimah Sufar

PENGEDAR SAH SHAKLEE RAHASIMAH SUFAR 019-6998825 FB:RahasimahSufar IG:Shaklee_Shima Email:shima_jamal77@yahoo.com.my Blog:shimajamal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge