KEAHLIAN SHAKLEE

Anda dialu2kan utk menjadi ahli/distributor shaklee. terdapat 2 cara: ========================================

1) Membuat pembayaran yuran keahlian utk dapat memberkit bag RM 65+ postage (10/20 em/wm) ATAU

2) Buat pembelian produk Shaklee 200 point UV ke atas = RM 660-700+ lebih kurang akan automatik jadi ahli shaklee secara PERCUMA…jadinya tak perlu bayar yuran keahlian..Bila dah dapat UV point 200+ shaklee akan bg bonus pd 14th bln seterusnya 150 UV – 5% bonus.. 300 UV – 8% bonus 600 UV – 11% bonus dan seterusnya..


Kelebihan menjadi ahli
=======================================
1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga AHLI dan mendapat bonus daripada hasil pembelian kegunaan sendiri/ jualan

 2) Access kepada GROUP EKSKLUSIF: kami ada group yg sentiasa bg semangat n tips utk berjaya..ramai yg jadi ahli ni sbb nak beli tuk guna sendiri je..tapi lama bila dah dlm group..byk cas2 +ve n semngat..last2 terus buat bisness shaklee:) dah mcm adik beradik dlm tu..kita saling membantu… sesiapa pun tak memaksa untuk mulakan bisness shaklee..semua atas dorongan sendiri

3) Khidmat Nasihat/Coaching Perniagaan -Khidmat Nasihat bagaimana memulakan perniagaan secara ONLINE dan OFFLINE. Kebanyakan AHLI Group kami ada coaching khas bagaimana nak Berjaya. TIPS2 akan dikongsikan.. Hanya perlu DUPLICATE apa yang dilakukan oleh orang yang BERJAYA.

4) Perniagaan Full/Part Time Work-at-Home Mom – Sebenarnya ramai ibu2 yang bekerja rasa tidak puas hati dengan environment kerja sekarang walaupun gaji tinggi2..semuanya kalau boleh nak duduk di rumah di sisi anak2.. Peluang bersama Shaklee membuka mata untuk bekerja di rumah bersama keluarga

019-6998825 (SHIMA)