BADAN SIHAT MINUM AIR BERSIH

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hari ni saya bersemangat bangun pagi sebab nak pergi menuntut ilmu Asas Blogging bersama Sifu Denai Hati En. Eizil di HQ Shaklee.

Sebelum pergi kelas kenalah masak dahulu dan spontan menu Sambal Sotong dan Singgang Ikan Kembung untuk Suami dan anak-anak.

Kali pertama  tak bawa mereka sebab masalah kesihatan Along masih kurang sihat lagi selepas Operation Appendik.Biarlah semua menonton tv  dirumah dan lagi selesa baring-baring jer..hehehe

Selesai masak terus pergi bersiap-siap dan dengan pantasnya tangan ini mencapai botol Air warna purple yang dah di isi air dari Water Pitcher Shaklee. Sejak minum air dari Water Pitcher ni rasa lebih selamat dan bersih serta takde warna keruh macam selalu jadi kesihatan lebih terjamin.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.