Category: Produk Shaklee

SET KECANTIKAN NUTRIWHITE SHAKLEE

Set Nutriwhite Shaklee Terbaik Dahulu muka Kak Manis dipenuhi jerawat  yang teruk. Nak cerita pun tak guna tapi selepas konsisten Set Kecantikan Shaklee dah kembali bersih dari jerawat. Inilah Set Nutriwhite yang paling meletop dikalangan model-model shaklee. Nak tahu kenapa Kak Manis cakap camni sebab kami di shaklee  takde melantik artis menjadi model tetapi kami sendiri …

KAKI BENGKAK AKIBAT JATUH TANGGA

Assalamualaikum. Alhamdullilah selesai semuanya. Kak Manis baru dapat gelaran super padan muka gara-gara nak jadi tukang panjat terus kecundang ditepi katil anak. Ada tak yang boleh jadi serba boleh macam Kak Manis walaupun boleh membahayakan diri sendiri. Nasib baik ada Set Lengkap untuk masalah kaki bengkak dirumah. Alhamdullilah selepas kena terus cepat-cepat ambik suppliment tersebut dan …

SMOOTIE MANGGA SEDAP DARI KAK MANIS

SMOOTIE MANGO BEST Hari ini Kak Manis berbuka minum resepi baru yang sering orang cakap sedap sangat.Nak tahu tak? Smootie mango nama diberi dan macam minuman orang puteh pulak kita malam ni.Nak beli macam tak best sebab takde menu special macam Resepi Shaklee. Balik kerja terus bersemangat singgah Pasaraya Segi Fresh nak beli mangga dan yogurt dan …

SET LENGKAP RAMADHAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Bulan Ramadhan adalah bulan yang ditunggu-tunggu oleh semua umat Islam walau dimana berada.Kami Sekeluarga juga tak sabar nak Berpuasa dan menunaikan Solat Terawih.Tahun ini kami plan nak pergi Surau Darul Naim di Kampung Sri Andalas sahaja berbeza pada tahun lepas kami ke Masjid Istiqamah.Di Surau kawasan tempat kami hanya buat Solat …

VIVIX MERUBAH SEGALANYA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Shima nak share minuman kegemaran setiap pagi dan malam. Kebiasaannya Shima bancuh dan masukkan dalam peti ais dulu pastu baru bawa bekal air  ke Office setiap pagi.  Kalau nak tahu Shima akan pelbagaikan bancuhan Vivix supaya sedap diminum setiap hari. Jom follow resepi yang Shima share dibawah ni :- -Vivix + …

KURUS BERSAMA EAT CLEAN-PART 1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Alhamdullilah petang ni cuaca redup dan mulalah mata ni teringat tilam empuk dirumah.Nasib kat office jadi kenalah siapkan kerja juga.Perut pulak dah menyanyi minta diisi maklumlah bila sejuk ni mulalah terasa lapar dan terus nampak botol ESP , sedap juga bancuh dengan Milo ni. Patutlah hari ini lemah sahaja badan sebab belum …

JERAWAT BERSIH DIWAJAHKU

Dahulu inilah wajah Kak Manis disebabkan masalah hormon dan selepas konsisten shaklee banyak dah berubah wajahku ini. Hilang dah perasaan malu terutama bila diejek  orang sekeliling  , oleh sebab itu Kak Manis terus bernekad nak Cantik   semula . Ingat ada ke orang nak dekat dengan kita??? confirm-confirm mereka geli kan 😲😲Alhamdulllilah suami tetap memberi kata-kata semangat …

MUKA LICIN SELEPAS AMBIK COLLAGEN

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua. Setiap hari Kak Manis  sebelum masuk tidur mesti bancuh Colagen sebelum nak masuk beradu. Sebenarnya minum nak cantik sebab dulu ada masalah jerawat teruk tapi extra bonus boleh pulak kulit tegang dan semakin sihat. Semenjak masalah hormon tak stabil Kak Manis start ambik Collagen. Siapa yang Memerlukan Kolagen? -Individu yang berkulit …

MENGHILANGKAN GATAL-GATAL DIKULIT KEPALA.

Dahulu sering bertukar syampu sebab nak cari yang sesuai tapi semenjak berjumpa dengan Set Prosante terus tak berpaling lagi. Hanya letak sedikit ditapak tangan dah berbuih kerana  kepekatannya ternyata tiptop. Buih pun banyak dan mudah dicuci tanpa memerlukan bilasan berkali-berkali. Jika dahulu bila guna syampu brand lain pasti gatal-gatal dan kini tiada lagi. 📲 019-6998825 #JJSJ …