Category: Produk Shaklee

5 MANFAAT ALFALFA COMPLEX RAJA SEGALA MAKANAN

Nutrisi Hebat Semula Jadi Mineral membantu mengaktifkan enzim yang melaksanakan proses tubuh. Alfalfa bermaksud “raja segala makanan” dan ada sebab gelaran tersebut diberikan – ia sangat berkhasiat. Alfalfa mempunyai sistem akar tunjang yang boleh mencecah sedalam 6 meter ke bawah, membolehkan ia menyerap lebih banyak nutrien dari tanah. Tumbuhan ini membekalkan lebih 300 nutrien dan mineral …

Persediaan Kehamilan Dengan Nutrisi Yang Baik

Persediaan Kehamilan Dengan Nutrisi Yang Baik ~ Anda bersedia untuk hamil? Apa kata mulakan langkah awal persediaan untuk menjadi ibu dan bapa dengan kesihatan yang baik. Ibu bapa yang sihat akan melahirkan bayi yang sihat. Hari ini Kak Manis nak ajak semua bakal ibu dan bapa untuk kenali nutrisi kehamilan yang sihat untuk kelahiran bayi yang …

SET KECANTIKAN NUTRIWHITE SHAKLEE

Set Nutriwhite Shaklee Terbaik Dahulu muka Kak Manis dipenuhi jerawat  yang teruk. Nak cerita pun tak guna tapi selepas konsisten Set Kecantikan Shaklee dah kembali bersih dari jerawat. Inilah Set Nutriwhite yang paling meletop dikalangan model-model shaklee. Nak tahu kenapa Kak Manis cakap camni sebab kami di shaklee  takde melantik artis menjadi model tetapi kami sendiri …

KAKI BENGKAK AKIBAT JATUH TANGGA

Assalamualaikum. Alhamdullilah selesai semuanya. Kak Manis baru dapat gelaran super padan muka gara-gara nak jadi tukang panjat terus kecundang ditepi katil anak. Ada tak yang boleh jadi serba boleh macam Kak Manis walaupun boleh membahayakan diri sendiri. Nasib baik ada Set Lengkap untuk masalah kaki bengkak dirumah. Alhamdullilah selepas kena terus cepat-cepat ambik suppliment tersebut dan …

SMOOTIE MANGGA SEDAP DARI KAK MANIS

SMOOTIE MANGO BEST Hari ini Kak Manis berbuka minum resepi baru yang sering orang cakap sedap sangat.Nak tahu tak? Smootie mango nama diberi dan macam minuman orang puteh pulak kita malam ni.Nak beli macam tak best sebab takde menu special macam Resepi Shaklee. Balik kerja terus bersemangat singgah Pasaraya Segi Fresh nak beli mangga dan yogurt dan …

SET LENGKAP RAMADHAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Bulan Ramadhan adalah bulan yang ditunggu-tunggu oleh semua umat Islam walau dimana berada.Kami Sekeluarga juga tak sabar nak Berpuasa dan menunaikan Solat Terawih.Tahun ini kami plan nak pergi Surau Darul Naim di Kampung Sri Andalas sahaja berbeza pada tahun lepas kami ke Masjid Istiqamah.Di Surau kawasan tempat kami hanya buat Solat …

VIVIX MERUBAH SEGALANYA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Shima nak share minuman kegemaran setiap pagi dan malam. Kebiasaannya Shima bancuh dan masukkan dalam peti ais dulu pastu baru bawa bekal air  ke Office setiap pagi.  Kalau nak tahu Shima akan pelbagaikan bancuhan Vivix supaya sedap diminum setiap hari. Jom follow resepi yang Shima share dibawah ni :- -Vivix + …

KURUS BERSAMA EAT CLEAN-PART 1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Alhamdullilah petang ni cuaca redup dan mulalah mata ni teringat tilam empuk dirumah.Nasib kat office jadi kenalah siapkan kerja juga.Perut pulak dah menyanyi minta diisi maklumlah bila sejuk ni mulalah terasa lapar dan terus nampak botol ESP , sedap juga bancuh dengan Milo ni. Patutlah hari ini lemah sahaja badan sebab belum …

JERAWAT BERSIH DIWAJAHKU

Dahulu inilah wajah Kak Manis disebabkan masalah hormon dan selepas konsisten shaklee banyak dah berubah wajahku ini. Hilang dah perasaan malu terutama bila diejek  orang sekeliling  , oleh sebab itu Kak Manis terus bernekad nak Cantik   semula . Ingat ada ke orang nak dekat dengan kita??? confirm-confirm mereka geli kan 😲😲Alhamdulllilah suami tetap memberi kata-kata semangat …