Category: ESP Protein

SMOOTIE MANGGA SEDAP DARI KAK MANIS

SMOOTIE MANGO BEST Hari ini Kak Manis berbuka minum resepi baru yang sering orang cakap sedap sangat.Nak tahu tak? Smootie mango nama diberi dan macam minuman orang puteh pulak kita malam ni.Nak beli macam tak best sebab takde menu special macam Resepi Shaklee. Balik kerja terus bersemangat singgah Pasaraya Segi Fresh nak beli mangga dan yogurt dan …

KURUS BERSAMA EAT CLEAN-PART 1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Alhamdullilah petang ni cuaca redup dan mulalah mata ni teringat tilam empuk dirumah.Nasib kat office jadi kenalah siapkan kerja juga.Perut pulak dah menyanyi minta diisi maklumlah bila sejuk ni mulalah terasa lapar dan terus nampak botol ESP , sedap juga bancuh dengan Milo ni. Patutlah hari ini lemah sahaja badan sebab belum …

CYST DAN ESP SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Petang ni saya dapat soalan dari seorang customer tentang Soya Shaklee.Saya tanya ada apa yang perlu saya bantu dengan ESP Shaklee ni ye? Rupanyanya customer ni bertanya kerana banyak info yang dia dengar sekiranya ada cyst atau dah pulih tak boleh ambil sebarang SOYA kerana takut akan makin melarat.       …

ESP SHAKLEE

PROMO MAC!!!! PROMO MAC!!!! PROMO MAC!!!! ************************** KELEBIHAN SHAKLEE ESP PROTEIN UNTUK ANDA 1) Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 2) Bantu hilangkan parut jerawat di muka. 3) Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih. 4) Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur 5) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat …

TIPS KURUS DENGAN SIHAT

TIPS KURUS DENGAN SIHATTESTIMONI ENERGIZING SOY PROTEIN.Alhamdulillah.. seronoknya bila dapat FEEDBACK POSITIF.TURUN 6KG DENGAN ESP !!.Wahhh, memang perubahan yang ketara kan ? Siapa je yang percaya, hanya dengan ESP boleh TURUN 6KG okayy !! Wajib percaya sebab banyak khasiat yang ada dalam satu tong ESP.For those, yang nak CANTIK & SLIM, mohh consume ESP je awakk...Mehh …