Category: Omega Guard (Fish Oil)

KEHEBATAN OMEGA PADA SEMUA….

Assalamualaikum semua… #OMEGAGUARD Pertama kali saya beli Omega Guard untuk Cik. Abang Sayang... bertujuan untuk masalah LUTUT yang sering terkeluar skru..hehehe Saya betul-betul kesian bila Cik.Abang menahan kesakitan apabila nak bangun dari sujud dan kadang-kadang berjalan lama sikit pun boleh kena…Semenjak saya bagi makan Omega Guard , Alhamdullilah nampak dah xde masalah semasa smbhyg dan saya …

TIPS UNTUK MENGATASI SAKIT SENDI/TULANG

Hari ini  saya puashati kerana dapat update blog saya. Kepuasan di dalam diri saya terhapus kerana dapat berkongsi sesuatu yang baik dengan pengunjung blog saya ni. Apa khabar semua? Semoga sihat dan dipermudahkan rezeki semua! Saya nak kongsi kebaikan set xtravaganza vitamin sakit sendi dan lutut. Sebelum tu saya nak tanya apa itu sendi? Kena faham …