Category: Performance Drink

MENAMBAH TENAGA UNTUK SEISI KELUARGA

Hari ni adik babam kena tolong mama sapu sampah kat luar rumah bersama-sama yang lain.Kami telah membahagi tugas masing-masing iaitu Along sapu dalam rumah ,yang lelaki mencabut rumput dan adik mengais sampah luar rumah. Mama pun menolong kami kat luar dan siap bancuhkan Performance Drink campur Cinch Tea untuk memberikan kami semua tenaga.Peluh tak usah nak …

MINUMAN UNTUK SIHAT DAN CERGAS SETIAP HARI

Inilah air yang wajib Kak Manis bawa kemana saja setiap hari. Rasa tak lengkap jer kalau tak dapat minum ni sebab dah ketagih kot.Kalau orang ketagih Teh Tarik tapi Kak Manis sebalik pulak.Tipulah kalau tak minum teh tarik cuma kadang-kadang jer bila dah teringin sangat.hehehe Semenjak 3 tahun konsisten Shaklee dah banyak perubahan kesihatan buat kami …

SIHAT BERSAMA NUTRIFERON SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bulan November 2016 merupakan Promosi  Nutriferon dan melonjak gembira saya bila dapat tahu sebab kami sekeluarga memang konsisten Nutriferon ni, jadi jimat banyaklah.Pasti saya tak lepaskan peluang nak beli 6 kotak free 1 Sekotak tu sebab harga dah murah..Memang Terbaiklah Shaklee ni sebab suka buat Promosi setiap bulan. Nutriferon merupakan Supplement yang …

PERFORMANCE DRINK SHAKLEE

Di ujian Makmal & Klinikal Performance Drink terhasil dari hasil ujian makmal oleh Dr. Shaklee bersama atli-atlit  yang high ternama (bukan calang-calang atlit2 ya). Keputusannya mendapati  didapati individu yang meminum Performance Drink dapat: -Membekalkan tiga jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina. -Meminimumkan kehilangan cecair untuk memantapkan hidrasi badan. -Kurang rasa haus. -Minuman ahlisukan yang mengandungi imbangan …