Category: Testimoni

KAKI BENGKAK AKIBAT JATUH TANGGA

Assalamualaikum. Alhamdullilah selesai semuanya. Kak Manis baru dapat gelaran super padan muka gara-gara nak jadi tukang panjat terus kecundang ditepi katil anak. Ada tak yang boleh jadi serba boleh macam Kak Manis walaupun boleh membahayakan diri sendiri. Nasib baik ada Set Lengkap untuk masalah kaki bengkak dirumah. Alhamdullilah selepas kena terus cepat-cepat ambik suppliment tersebut dan …

VIVIX MERUBAH SEGALANYA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Shima nak share minuman kegemaran setiap pagi dan malam. Kebiasaannya Shima bancuh dan masukkan dalam peti ais dulu pastu baru bawa bekal air  ke Office setiap pagi.  Kalau nak tahu Shima akan pelbagaikan bancuhan Vivix supaya sedap diminum setiap hari. Jom follow resepi yang Shima share dibawah ni :- -Vivix + …

JERAWAT BERSIH DIWAJAHKU

Dahulu inilah wajah Kak Manis disebabkan masalah hormon dan selepas konsisten shaklee banyak dah berubah wajahku ini. Hilang dah perasaan malu terutama bila diejek  orang sekeliling  , oleh sebab itu Kak Manis terus bernekad nak Cantik   semula . Ingat ada ke orang nak dekat dengan kita??? confirm-confirm mereka geli kan 😲😲Alhamdulllilah suami tetap memberi kata-kata semangat …

MUKA LICIN SELEPAS AMBIK COLLAGEN

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua. Setiap hari Kak Manis  sebelum masuk tidur mesti bancuh Colagen sebelum nak masuk beradu. Sebenarnya minum nak cantik sebab dulu ada masalah jerawat teruk tapi extra bonus boleh pulak kulit tegang dan semakin sihat. Semenjak masalah hormon tak stabil Kak Manis start ambik Collagen. Siapa yang Memerlukan Kolagen? -Individu yang berkulit …

MENGHILANGKAN GATAL-GATAL DIKULIT KEPALA.

Dahulu sering bertukar syampu sebab nak cari yang sesuai tapi semenjak berjumpa dengan Set Prosante terus tak berpaling lagi. Hanya letak sedikit ditapak tangan dah berbuih kerana  kepekatannya ternyata tiptop. Buih pun banyak dan mudah dicuci tanpa memerlukan bilasan berkali-berkali. Jika dahulu bila guna syampu brand lain pasti gatal-gatal dan kini tiada lagi. 📲 019-6998825 #JJSJ …

CARA MENGHILANGKAN PANAS DIMUKA SELEPAS TERKENA CILI

Aduh pedihnya muka lepas potong cili api lupa nak cuci muka😭😭😭😭😭 Alhamdullilah ada Losyen Herblend terus cepat-cepat sapu kat tempat yang pedih dan tak sampai seminit  dah hilang. Best pulak rasa bila dah sapu kat muka sebab terasa lembap jer kulit muka Kak Manis Ini semua gara-gara buat mangga assamboi dengan member office..😂😂😂 #JJSJ #vEminent #shakleepuchong

ATASI MASALAH TULANG BELAKANG DENGAN VIVIX

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hari ini Kak Manis tiba-tiba nak cerita tentang minuman kegemaran Kak Manis setiap hari iaitu  Vivik.Semenjak mengamalkannya memang ketara perubahan kesihatan berbeza dahulu yang sering sakit-sakit badan terutama pinggang.Kadang-kadang menangis bila nak bangun dan siap minta anak tolong tarik.huhuhu. Alhamdullilah semenjak amalkan Vivik badan semakin sihat dan cergas .Abah dan Mak pun …

MENAMBAH TENAGA UNTUK SEISI KELUARGA

Hari ni adik babam kena tolong mama sapu sampah kat luar rumah bersama-sama yang lain.Kami telah membahagi tugas masing-masing iaitu Along sapu dalam rumah ,yang lelaki mencabut rumput dan adik mengais sampah luar rumah. Mama pun menolong kami kat luar dan siap bancuhkan Performance Drink campur Cinch Tea untuk memberikan kami semua tenaga.Peluh tak usah nak …

MINUMAN UNTUK SIHAT DAN CERGAS SETIAP HARI

Inilah air yang wajib Kak Manis bawa kemana saja setiap hari. Rasa tak lengkap jer kalau tak dapat minum ni sebab dah ketagih kot.Kalau orang ketagih Teh Tarik tapi Kak Manis sebalik pulak.Tipulah kalau tak minum teh tarik cuma kadang-kadang jer bila dah teringin sangat.hehehe Semenjak 3 tahun konsisten Shaklee dah banyak perubahan kesihatan buat kami …