Category: Energy Booster

MENAMBAH TENAGA UNTUK SEISI KELUARGA

Hari ni adik babam kena tolong mama sapu sampah kat luar rumah bersama-sama yang lain.Kami telah membahagi tugas masing-masing iaitu Along sapu dalam rumah ,yang lelaki mencabut rumput dan adik mengais sampah luar rumah. Mama pun menolong kami kat luar dan siap bancuhkan Performance Drink campur Cinch Tea untuk memberikan kami semua tenaga.Peluh tak usah nak …

MINUMAN UNTUK SIHAT DAN CERGAS SETIAP HARI

Inilah air yang wajib Kak Manis bawa kemana saja setiap hari. Rasa tak lengkap jer kalau tak dapat minum ni sebab dah ketagih kot.Kalau orang ketagih Teh Tarik tapi Kak Manis sebalik pulak.Tipulah kalau tak minum teh tarik cuma kadang-kadang jer bila dah teringin sangat.hehehe Semenjak 3 tahun konsisten Shaklee dah banyak perubahan kesihatan buat kami …