Category: Travel & Percutian

PERCUTIAN DI KINRARA RESORT, PUCHONG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Kak Manis & Family mempunyai hobi yang sama iaitu suka pergi bercuti bila ada kelapangan dan ikut mood. Bagi kami tak kisah dekat atau jauh  janji dapat berjalan.hehehe Perkara yang Kak Manis geram dengan Abang suka plan saat-saat akhir jadi susah nak cari tempat tidur yang selesa.Kadang-kadang main redah dan ikut nasib …

PATIN TEMPOYAK TERSEDAP DI TEMERLOH PAHANG

Finally dapat juga makan Tempoyak Ikan Patin kat sini malam tadi selepas 3 tahun.Masa tu Kak Manis dan Abang Jamal Wok singgah makan bersama geng #Puchong buat kerja amal membantu mangsa banjir 2014 di #Temerloh. Terasa puas makan sorang semangkuk kepala ikan patin tu tanpa share dengan Abang. Rugi besar kan tak makan??? Sekali tengok dah …