Category: Uncategorized

ATASI MASALAH DEMAM YANG BERPANJANGAN DENGAN NUTRIFERON SHAKLEE

*PERISAI TUBUH ANDA MELAWAN PENYAKIT* ====================================.Sekarang ni musim panaass….kadang-kadang Hujan…cuaca agak tak menentu kan?.Musim ramai yang #demam, #batuk #selsema. Baik dewasa sampai ke budak2..Jadi saya sgt2 rekomen kawan2 simpan sekotak#nutriferon kat rumah. Simpan beberapa sachet dalam handbag senang bawa ke mana2..Bila rasa badan kurang sihat ke..rasa perit tekak macam nak batuk selsema…cepat-cepat ambil satu sachet nutriferon ni..InsyaAllah dapat kawal batuk …

DIET BERSAMA SHAKLEE

Assalamualaikum… Kebelakangan ni semakin ramai ingin cuba kurangkan berat badan dengan supplemen Shaklee. Apa yang anda perlukan? Basic course : Detox + Fat Emulsifier + Protein Detox Product : Herb-lax  / Alfalfa Fat Emulsifier/Pemecah Lemak : Lecithin /OmegaGuard Protein : Cinch Shake / ESP Kenapa perlu detox? Detox penting untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan. Mungkin …

GABUNGAN ESP DENGAN VITAMIN SHAKLEE

Gabungan #ESP dengan #Vitamin Shaklee yang lain… Jom cuba dan saya akan bantu anda sehingga berjaya dengan memberi tips-tips yang  …Jemput pilih ye :-1)   +  =Kekal  2)   +  = ,  ,  ,  ,  3)   +  =  ,  4)   +   =  ,  5)   +   =  6)  + #Zinc =  ,   ,  7) +  =  ,  ,  8) + #Omega =  ,  ,  9)  +   =  ,  Testimonial….   EXTRA BONUS>>>> BERMINAT???????HUBUNGI : SHIMA ( 019-6998825)PENGEDAR SAH SHAKLEE PUCHONG

KHASIAT ESP SHAKLEE

Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Kenapa ESP menjadi HOT PRODUCT Shaklee? ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseriESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara andaESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letihBagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang …

Basic H Terbaik Shaklee

Ramai betul yang bertanyakan ..” Shima..Basic H tu apa??” ok jom baca.. Basic H ni bagus untuk mengurangkan panas badan. Ibu2 juga boleh rendamkan tuala kecil dalam satu bekas air dan di tambahkan setitik Basic H untuk dilekapkan pada dahi, ketiak, celah kangkang dan mana2 pelipat baby untuk mengurangkan panas badan. Shima pula suka mandi dengan …

JERAWAT HILANG DENGAN SET NUTRIWHITE SHAKLEE

TESTIMONIAL WAJAHKU BERSAMA SET KECANTIKAN NUTRIWHITE SHAKLEE Hari ni mood nak post #Testimonial saya sendiri..Alhamdullilah inilah hasil kesabaran saya selepas muka naik jerawat disebabkan masalah hormon.. Info-gambar pakai tudung biru tu saya ambik pagi tadi tanpa camera 360 tau…gambar sebelah tu masa muka saya jerawat teruk. Jika ada yang berminat nak tahu rahsia muka saya berubah,meh pm Shimajamal Sj atau …

BERTENAGA DENGAN VITAMIN VITALEA

Vitalea Shaklee Vitalea dari Shaklee Corporation merupakan Salah satu hasil penelitian terbaik yang diformulasikan secara khusus untuk memberikan Anda 28 vitamin dan mineral penting yang dibutuhkan oleh orang dewasa. Vitalea sendiri merupakan vitamin alami yang tidak memakai pewarna, perasa, maupun pengawet tambahan lainnya. Para Pakar kesehatan menyarankan agar semua orang dewasa mengambil makanan tambahan harian dalam …

VITAMIN C TERBAIK UNTUK KULIT

Apa keistimewaan VITA C PLUS SHAKLEE yang menjadi rebutan dan kegilaan ramai ?? Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi. Melindungi …

KECANTIKAN BERSAMA NUTRIWHITE SHAKLEE

Kalau budget lebih boleh angkat 1 set terus!!! Pasti Puashati dgn resultnyaaa… Alangkan pakai Cleanser dia saja pun dah puas hati… Kulit kusam pun hilang, Bagus pakai terus sekali satu Set utk tutup Liang Pori yg besar,Kulit berlopak kesan Jerawat dan Jeragat …. Set ni ada 7 jenis: 1)Gentle Deep Foaming Cleanser2)Gentle Action Makeup Remover3)soothing Radiance Whitening …