Category: Uncategorized

SAKIT LUTUT SERTA SENDI

Sakit Lutut, Sakit Sendi Makan Advance Joint Health Tablet AJHT Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang,  Advance Joint Health Tablet AJHT adalah vitamin khusus untuk anda yang mengalami masalah sakit sendi atau vitamin ini juga sesuai buat anda yang ingin mengelakkan daripada sakit lutut dan sengal anggota badan. Boleh diambil oleh semua golongan dan bukan golongan tua …

TIPS KECANTIKAN KULIT MUKA

NATURAL GLOW SKINCARE SET SHAKLEE SHAKLEE Sentiasa Selamat & Berkesan . Di Jamin 100% Semulajadi.  NO PARABEN. Dikilangkan oleh Syarikat Nutrisi No 1 iaitu SHAKLEE….Murah saja,3steps ni hanya rm200++ dan tahan sehingga 8-9bulan….berbaloikan  KEBAIKAN & KELEBIHAN PRODUK :- (1) NutriWhite Deep Foaming Cleanser. … ✓Membersihkan dan menyegarkan kulit. ✓Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati ✓dan …

“PROMOSI OMEGA GUARD NOV 2014” “Dengan pembelian Promosi ini (beli 6 botol OmegaGuard) anda layak: ✔ PERCUMA 1 botol OmegaGuard (jimat RM136)! ✔ PERCUMA Shaklee Membership (jimat RM65)! ✔ PERCUMA Cash Rebate pertengahan Dec 2014  ✔ PERCUMA Akses Eksklusif ke Closed-Support Group kami! ✔ Peluang menjana side-income bersama team Shaklee kami! Tambahan: Diskaun pembelian produk Shaklee …

Al-Kisahnya Bermula????

Assalamualaikum dan selamat petang semua.. Petang ni tiba-tiba teringin nak update blog tentang bermulanya saya dengan Shaklee dari bulan May 2014. Terlalu baru saya dalam bisness ni tapi alhamdulliah setiap bulan saya mendapat kepuasan kerana tubuh badan saya dan family sentiasa sihat&cergas.Pada mulanya saya tak terfikir nak joint pun tetapi minat itu datang apabila melihat ramai …

TIPS UNTUK ANAK PINTAR

Anak-anak sering demam? Dah bagi makan ubat demam, dah tukar-tukar klinik pun asyik demam je. Meh check apa yang tak kena dengan anak kita. Sebenarnya anak-anak yang sering demam, selesema dan batuk berulang-ulang kali datang disebabkan tahap sistem imunnya yang rendah. Tambah anak-anak yang duduk kat nursery, sekolah ataupun yang selalu dikelilingi orang ramai. Memang mudah …

MERAWAT PSORIASIS DENGAN VITAMIN SHAKLEE

Mari kita Ubati segera penyakit  ini dgn shaklee…. Pastikan pengambilan Vitamin dengan  DISIPLIN..sebab bila kita makan ubat dia akan beri penyembuhan yg bersifat sementara….tapi with supplement shaklee dia menyembuh dari dalam dan menghasilkan sel-sel kulit baru yg lebih elok…. PALING PENTING KONSISTEN DAN DISIPLIN!! DefinasiPsoriasis adalah keadaan kulit yang tidak normal dimana kulit penghidap menebal lebih …

TIPS UNTUK MENCAIRKAN LEMAK

Mari kita lihat bagaimana Omega Guard shaklee dapat membantu mencairkan lemak dalam badan kita…Pengambilan yg banyak dan kerap dapat menghasilkan enzim leptin yang semakin berkurangan dalam badan kita mengikut faktor usia yang semakin meningkat.enzim leptin amat diperlukan badan untuk meningkatkan metabolisme badan dan menjadikan proses kitaran badan kita sempurna.jadi tiada istilah,berat badan meningkat sebab faktor usia…no…no…no…sebenarnya …