Category: Uncategorized

ESP TERBAIK

Bulan ni pasti semua akan perkatakan tentang ESP kan????Jom baca sikit info dibawah ni ye…..Apa itu ESP?-Protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam canister dan berbentuk serbuk. Tiada trial pack. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein …

ATASI PENYAKIT BUASIR

KENALI BUASIRApabila seseorang mengalami sembelit dan cuba meneran najis yang mengeras di dalam kolon dengan kuat ketika membuang air besar, struktur ini akan membengkak. Walaupun kadangkala buasir dikatakan lebih cenderung untuk diwarisi, ini adalah lebih kepada faktor gaya hidup atau tabiat pemakanan di kalangan ahli keluarga yang menyebabkan kecenderungan untuk mendapat buasir. Jenis-jenis Buasir Buasir dalaman Lazimnya, …

KULIT LEMBUT DAN LICIN

LOSYEN  HERBAL BLEND boleh dikatakan barang rare shaklee. Sebab asal restok je habis. Pernah sekali dia restok dalam beberapa jam je sold out. Haa..sebab memang best pun..suke gile soft je kulit.Sekarang kat shaklee pun dah sold out. Yang sempat sambar haritu untung la..yang hari tu masih berfikir² sekarang baru nak, kena CEPAT… Tak tau bila ada lagi. …

CANTIK BERSAMA COLAGEN

Jom mandi Collagen!!!! Nak kulit cantik!!!Nak kulit gebu & anjal!!!Nak hilangkan jeragat!!!Nak hilangkan parut!!!Nak kurangkan kedutan!!!Nak hilangkan stretch mark!!!Nak tona kulit sekata!!!Nak hilangkan lingkaran hitam bawah mataSana sini!!! orang bercerita tentang Collagen Powder Shaklee (CPS)…Ok hari ni saya nak ceritakan serba sedikit kebaikkan yang ada pada CPS ni…Collagen powder shaklee adalah salah satu killer produk untuk …

TIPS UNTUK MENCARI KALSIUM

Jika anda sedang mencari supplement calcium, pastikan ia mengandungi magnesium! Kenapa?==> Magnesium ada mineral yg sukar utk disimpan didalam tubuh==> Magnesium bantu menyerap calcium dan mengekalkannya di dalam tubuh==> Magnesium bertindak dengan baik bersama calcium utk membina matrix tulang anda yg kuat dan kukuh (utk mengelakkan kerapuhan)==> Magnesium dan calcium bergabung memberikan kesihatan yg lebih baik …

Adakah GLA complex itu EPO??

Adakah GLA complex itu EPO?? Gamma Linolenic Acid (GLA) adalah asid lemak omega-6 ( omega-6 fatty acid) yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. GLA boleh didapati daripada 3 sumber iaitu :1) Minyak borage2) Minyak Bunga Evening Primrose (EPO)3) Minyak Black Currant Di Malaysia, supplement EPO lebih dikenali sedangkan EPO adalah sumber untuk mendapatkan GLA. Peranan utama …

KELEBIHAN VITAMIN GLA UNTUK SEMUA…

PROMOSI DARI SHAKLEE AUGUST !BELI 6 BOTOL GLA PERCUMA SEBOTOL !Utk bulan ni memudahkan kita semua berkongsi saya suggest banyakkan menulis entry yg berkaitan dengan GLA.Fungsi GLA adalah menstabilkan hormon, membantu menurunkan trigliceride, membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah.Set yg saya boleh syorkan ialah:- Utk diabeticsVitaleaB comZincVit CGLAset wanita pre monopause OmegaGLAOstematrixUtk warga citizenAJHTOstematrixGLAUtk kesuburan wanitaVitaleaB comVitamin …

SET KECANTIKAN LENGKAP UNTUK SETIAP WANITA

SET KECANTIKAN LENGKAP UNTUK SETIAP WANITA Berminat boleh terus order : STEP 1:-CALL/SMS/W.SAPP: 019-6998825 (SHIMA)https://www.facebook.com/pages/SHIMA-sid-1135567http://shimajamal180777.blogspot.com STEP 2 Walk in ke mana2 branch shaklee seluruh Malaysia dgn mengguna kan SID 1135567 bg mendapatkn harga ahli saya sendiri. Jimat postage! STEP 3Shoping online dengan hanya clicks dan besok Vitamin sampai depan pintu.https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=04940fadf3702cbd84b7a48161037c4f ✆ SMS | WhatsApp : 019-6998825(shima) ‪#‎PengedarShakleePuchong‬

KULIT CANTIK DENGAN ESP

ESP TERBAIK …. AMAT SESUAI UNTUK BADAN DAN KULIT STEP 1:- CALL/SMS/W.SAPP: 019-6998825 (SHIMA)https://www.facebook.com/pages/SHIMA-sid-1135567http://shimajamal180777.blogspot.com STEP 2  Walk in ke mana2 branch shaklee seluruh Malaysia dgn mengguna kan SID 1135567 bg mendapatkn harga ahli saya sendiri. Jimat postage! STEP 3 Shoping online dengan hanya clicks dan besok Vitamin sampai depan pintu. https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=60236cf6e6d292087f26b5b3a7700cbd ✆ SMS | WhatsApp : 019-6998825(shima) …