JATUH CINTA

Setiap hari bila bangun dari tidur, aku pasti terfikir malasnya nak gi kerja tetapi tak boleh sebab inilah pencarian untuk aku membayar hutang kereta,loan dan dengan baki yang adalah aku menolong suami membeli keperluan rumah.kadang-kadang aku terfikir apalah kerja yang boleh menambahkan income buat aku dan family tanpa perlu kerja partime dimana2….

Berbekalkan modal RM2,000.00 aku memulakan bisness kecil-kecilan dengan menjual sabun beras.dnars skincare serta walit, apabila dapat pulangan modal aku mula menceburkan diri dalam SHAKLEE kerana aku melihat ada ahli keluarga yang makan vitamin ni…

Pada mulanya,gerak hati kurang percaya pada vitamin ini, dan aku ambik keputusan untuk mencuba set diet iaitu Alfafa,Lecithin,Herblax .Dalam masa yang sama aku pun promote set ini pada kawan-kawan dan rupa-rupanya mereka pun memang dah tahu kehebatan Vitamin Shahklee ni.Bermula dari hari pertama aku ambik set diet ni aku perasan setiap kali aku makan pasti aku akan pergi cari MR TOILET tanpa perlu tunggu lama-lama…..part paling best setiap malam aku mesti telan Herblax 3 biji sebelum tidur dan besok pagi confirm cari toilet dan lawas sangat222222…

Aku ada RAHSIA untuk mendapatkan kembali awet muda dan mengembalikan hubungan bersama suami iaitu setiap pagi ambik 6 biji alfafa kiranya macam kacip fatimah tau..saya dah cuba dan memang terbukti berkesan..hehehehe

Pada suatu hari aku pergi ke HQ dimana staff disanakan jarang jumpa gan aku, tiba-tiba ada orang tegur dah nampak kuruslah,YA ALLAH bersyukur sangat-sangat sebab orang lain dah nampak perubahan kita…
Semenjak dari hari itu aku bersemangat untuk meneruskan bisness Shaklee dan aku terus mencuba vitamin yang lain untuk bagi pada suami testing pulak…Bermulalah rutin harian aku menjadi NURSE buat suamiku, janji cik abg sihat…Pada mulanya cik. abg xnak makan sebab cakap kerap sakit kepala dan mungkin ini kesan awal kot, selepas aku paksa minum air masak banyak barulah hilang sakit kepalanya..Ingat lagi vitamin yang aku bagi untuk cik abg ialah Advance Joint health,Ostematrik,Omega untuk menyembuhkan sakit lututnya yang seringkali skru terkeluar dari sendi..Alhamdullilah selepas guna ada nampak perubahan dan cik abg pun asyik cari MR Toilet juga mungkin membuangkan toksin-toksin dalam badan.

Kalau nak tahu Ostematrik ni elok tau kita makan sebab ia kalsium dan qty 1 biji persamaan 1 gelas susu kita minum dan boleh membantu menghilangkan sakit-sakit badan/pinggang,menambah air susu pada ibu yg menyusukan dan melawaskan pembuangan… Saya dan cik abg sampai sekarang ambik 4 biji Ostematrik setiap malam bagi tujuan menghilangkan sakit-sakit badan maklumlah dah berumurkan….

Begitulah alkisahnya macamana saya Jatuh Cinta Pada SHAKLEE..

Matlamat saya satu sahaja iaitu mahu orang SIHAT seperti saya..sebab tu saya cuba vitamin-vitamin ini dan apabila dah nampak kesan-kesannya barulah saya share pada semua……