KURUS DAN DETOX BERKESAN DENGAN SHAKLEE

fuhhhhhhh lega…confirm pasni boleh kempis perut i.

Herb-Lax , Alfafa, Ostematrik dan DTX  wajib shima telan setiap hari dan besok bangun pagi confirm membuang dengan lawasnya.Paling best kalau sarapan atau masuk makanan jer kat perut ni selepas 10 minit confirm nak membuang dan takde nak simpan lama-lama..kalau angin wangi pun keluar sahaja…baru best…hehehehehe

akak2,abang2,adik2 tak nak ke kurus, melawaskan pembuangan air besar  serta detox toksin dalam badan kita…Tak takut ke???? sebab  pernah ada kes kat newspaper orang mati sebab tak boleh berak…..

beli gan saya dan saya akan beri service dan tips yang #terbaik….

Untuk mendapatkan harga  (less sehingga 25%) kenalah  RM80.00 sahaja dan saya yakin anda tidak akan rugi kerana akan dapat semula pulangan duit tu pada 15hb depan ..Nak tahu ?????

Jangan tunggu lama-lama dan sekarang juga tau… call/sms/w.sapp:#019-6998825

 
 
 
#0196998825
#shimajamal.sj
#shimajamal.blogspot.com
 
 

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.