STEAMBOAT MURAH DAN SEDAP

TEMPAT MAKAN TERBAIK DI PUCHONG MONSTER PLANET GRILL & STEAMBOAT Assalamualaikum & Selamat Pagi semua.   Hari ni Kak Manis nak cerita pasal tempat makan yang murah dan sedap bersama family tercinta. Khamis lepas Kak Manis tak tahu plan abang nak pergi makan bersama familynya dan terkejut juga sebab last minute baru nak inform, nasib baik …

SENARAI PENGEDAR SHAKLEE

Senarai Pengedar Shaklee Senarai Pengedar Shaklee Paling Aktif di Malaysia! Untuk mendapatkan Produk Shaklee secara terus anda juga boleh menghubungi mana-mana wakil (business partner) JJSJ (Shaklee Independent Distributor) Rahasimah Sufar di Seluruh Malaysia yang berdekatan dengan anda seperti berikut. Jadual pemakanan dan konsultasi berterusan diberikan untuk setiap pembelian dari wakil kami di :- SELANGOR (1) Rahasimah …

PERCUTIAN DI KINRARA RESORT, PUCHONG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Kak Manis & Family mempunyai hobi yang sama iaitu suka pergi bercuti bila ada kelapangan dan ikut mood. Bagi kami tak kisah dekat atau jauh  janji dapat berjalan.hehehe Perkara yang Kak Manis geram dengan Abang suka plan saat-saat akhir jadi susah nak cari tempat tidur yang selesa.Kadang-kadang main redah dan ikut nasib …

SET KECANTIKAN NUTRIWHITE SHAKLEE

Set Nutriwhite Shaklee Terbaik Dahulu muka Kak Manis dipenuhi jerawat  yang teruk. Nak cerita pun tak guna tapi selepas konsisten Set Kecantikan Shaklee dah kembali bersih dari jerawat. Inilah Set Nutriwhite yang paling meletop dikalangan model-model shaklee. Nak tahu kenapa Kak Manis cakap camni sebab kami di shaklee  takde melantik artis menjadi model tetapi kami sendiri …