SET LENGKAP RAMADHAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Bulan Ramadhan adalah bulan yang ditunggu-tunggu oleh semua umat Islam walau dimana berada.Kami Sekeluarga juga tak sabar nak Berpuasa dan menunaikan Solat Terawih.Tahun ini kami plan nak pergi Surau Darul Naim di Kampung Sri Andalas sahaja berbeza pada tahun lepas kami ke Masjid Istiqamah.Di Surau kawasan tempat kami hanya buat Solat …

VIVIX MERUBAH SEGALANYA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Shima nak share minuman kegemaran setiap pagi dan malam. Kebiasaannya Shima bancuh dan masukkan dalam peti ais dulu pastu baru bawa bekal air  ke Office setiap pagi.  Kalau nak tahu Shima akan pelbagaikan bancuhan Vivix supaya sedap diminum setiap hari. Jom follow resepi yang Shima share dibawah ni :- -Vivix + …

KURUS BERSAMA EAT CLEAN-PART 1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Alhamdullilah petang ni cuaca redup dan mulalah mata ni teringat tilam empuk dirumah.Nasib kat office jadi kenalah siapkan kerja juga.Perut pulak dah menyanyi minta diisi maklumlah bila sejuk ni mulalah terasa lapar dan terus nampak botol ESP , sedap juga bancuh dengan Milo ni. Patutlah hari ini lemah sahaja badan sebab belum …

AKTIVITI CUTI SEKOLAH DI IOI CITY MALL

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Cuti sekolah ni Kak Manis saja bawa anak-anak jalan kat IOI Mall Hari ini saya apply cuti separuh hari dan semua urusan selesai dalam pukul 12.30 tengahari. Anak-anak dah merayu minta Mama jangan pergi kerja dan minta luangkan masa dengan mereka.Sedih pulak tengok bila sorang-sorang cium pipi asalkan tertunai permintaan mereka.Tengok jam …