VIVIX MERUBAH SEGALANYA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Shima nak share minuman kegemaran setiap pagi dan malam. Kebiasaannya Shima bancuh dan masukkan dalam peti ais dulu pastu baru bawa bekal air  ke Office setiap pagi.  Kalau nak tahu Shima akan pelbagaikan bancuhan Vivix supaya sedap diminum setiap hari. Jom follow resepi yang Shima share dibawah ni :- -Vivix + …

KURUS BERSAMA EAT CLEAN-PART 1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Alhamdullilah petang ni cuaca redup dan mulalah mata ni teringat tilam empuk dirumah.Nasib kat office jadi kenalah siapkan kerja juga.Perut pulak dah menyanyi minta diisi maklumlah bila sejuk ni mulalah terasa lapar dan terus nampak botol ESP , sedap juga bancuh dengan Milo ni. Patutlah hari ini lemah sahaja badan sebab belum …

AKTIVITI CUTI SEKOLAH DI IOI CITY MALL

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Cuti sekolah ni Kak Manis saja bawa anak-anak jalan kat IOI Mall Hari ini saya apply cuti separuh hari dan semua urusan selesai dalam pukul 12.30 tengahari. Anak-anak dah merayu minta Mama jangan pergi kerja dan minta luangkan masa dengan mereka.Sedih pulak tengok bila sorang-sorang cium pipi asalkan tertunai permintaan mereka.Tengok jam …

JERAWAT BERSIH DIWAJAHKU

Dahulu inilah wajah Kak Manis disebabkan masalah hormon dan selepas konsisten shaklee banyak dah berubah wajahku ini. Hilang dah perasaan malu terutama bila diejek  orang sekeliling  , oleh sebab itu Kak Manis terus bernekad nak Cantik   semula . Ingat ada ke orang nak dekat dengan kita??? confirm-confirm mereka geli kan 😲😲Alhamdulllilah suami tetap memberi kata-kata semangat …

MUKA LICIN SELEPAS AMBIK COLLAGEN

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua. Setiap hari Kak Manis  sebelum masuk tidur mesti bancuh Colagen sebelum nak masuk beradu. Sebenarnya minum nak cantik sebab dulu ada masalah jerawat teruk tapi extra bonus boleh pulak kulit tegang dan semakin sihat. Semenjak masalah hormon tak stabil Kak Manis start ambik Collagen. Siapa yang Memerlukan Kolagen? -Individu yang berkulit …