MENGHILANGKAN GATAL-GATAL DIKULIT KEPALA.

Dahulu sering bertukar syampu sebab nak cari yang sesuai tapi semenjak berjumpa dengan Set Prosante terus tak berpaling lagi. Hanya letak sedikit ditapak tangan dah berbuih kerana  kepekatannya ternyata tiptop. Buih pun banyak dan mudah dicuci tanpa memerlukan bilasan berkali-berkali. Jika dahulu bila guna syampu brand lain pasti gatal-gatal dan kini tiada lagi. 📲 019-6998825 #JJSJ …

CARA MENGHILANGKAN PANAS DIMUKA SELEPAS TERKENA CILI

Aduh pedihnya muka lepas potong cili api lupa nak cuci muka😭😭😭😭😭 Alhamdullilah ada Losyen Herblend terus cepat-cepat sapu kat tempat yang pedih dan tak sampai seminit  dah hilang. Best pulak rasa bila dah sapu kat muka sebab terasa lembap jer kulit muka Kak Manis Ini semua gara-gara buat mangga assamboi dengan member office..😂😂😂 #JJSJ #vEminent #shakleepuchong

ATASI MASALAH TULANG BELAKANG DENGAN VIVIX

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hari ini Kak Manis tiba-tiba nak cerita tentang minuman kegemaran Kak Manis setiap hari iaitu  Vivik.Semenjak mengamalkannya memang ketara perubahan kesihatan berbeza dahulu yang sering sakit-sakit badan terutama pinggang.Kadang-kadang menangis bila nak bangun dan siap minta anak tolong tarik.huhuhu. Alhamdullilah semenjak amalkan Vivik badan semakin sihat dan cergas .Abah dan Mak pun …

MENAMBAH TENAGA UNTUK SEISI KELUARGA

Hari ni adik babam kena tolong mama sapu sampah kat luar rumah bersama-sama yang lain.Kami telah membahagi tugas masing-masing iaitu Along sapu dalam rumah ,yang lelaki mencabut rumput dan adik mengais sampah luar rumah. Mama pun menolong kami kat luar dan siap bancuhkan Performance Drink campur Cinch Tea untuk memberikan kami semua tenaga.Peluh tak usah nak …

TOWING CARRIER K&K AUTO SERVICES

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Disini saya ingin menceritakan serba sedikit latar belakang K&K AUTO SERVICES. Kami telah beroperasi hampir 10 tahun dan sebelum ini menggunakan nama K&K AUTO GARAGE SDN. BHD. Kami mempunyai 2 biji Towing  dan 2 biji Carrier yang dibawa oleh pemandu yang banyak pengalaman dalam bidang ini. Team kami juga banyak menarik …