KUIH RAYA MURAH DAN SEDAP DI PUCHONG

Hari ni Kak Manis balik kerja jam 1 tengahari dan kebetulan takde nak ke mana-mana terus setuju teman syera pergi beli kuih raya.
Pada mula memang nak beli banyak tapi cash tak cukup sebab kat area office ni jauh dengan ATM  jadi niat nak window shoping jer..hehehe
Tapi kalau dah nama mak-mak ni mana boleh tahan tetap juga beli 3 jenis kuih
Lidah kucing ni kalau kat Awina Cookies RM17.00 tapi beli 2 dapat diskaun RM30.00.
Manakala kuih raya yang lain harga RM14.00 sebekas dan ada juga bermacam-macam jenis lagi.
Jika ada nak beli kuih raya murah Kak Manis rekomen beli kat sini.
Jom intai-intai Facebook Awina Dinas Cookies di :-  https://m.facebook.com/DinasCookiesEnterprise/ di Kg Sungai Baru,Puchong.
Memang ramai orang datang dan harga pun berpatutan.