TIPS UNTUK ANAK PINTAR

Anak-anak sering demam? Dah bagi makan ubat demam, dah tukar-tukar klinik pun asyik demam je. Meh check apa yang tak kena dengan anak kita.
Sebenarnya anak-anak yang sering demam, selesema dan batuk berulang-ulang kali datang disebabkan tahap sistem imunnya yang rendah. Tambah anak-anak yang duduk kat nursery, sekolah ataupun yang selalu dikelilingi orang ramai. Memang mudah terkena. 
Sistem imun ini membina pertahanan tubuh dan melawan virus dari merosakkan sel-sel tubuh kita dan menyebabkan anak-anak jatuh sakit. Sistem imun pun seperti kereta memerlukan vitamin dan mineral yang cukup setiap hari dari sumber makanan semulajadi supaya mereka dapat berfungsi dengan baik dan mencegah penyakit.
Untuk pengetahuan, antibiotik tidak membantu pun meningkatkan sistem imun. Kerana antibiotik sebenarnya turut memusnahkan kuman baik yang jadi perisai kepada kuman jahat.
Jadi untuk membantu mendapatkan secukupnya khasiat vitamin dan mineral untuk kesihatan anak-anak kita boleh memberikan supplement shaklee yang selamat kepada mereka.
Supplement shaklee tidak memudaratkan kesihatan kanak-kanak kerana 100% semulajadi, tidak mengadungi perasa, pewarna, dan pengawet tiruan serta telah diuji dengan lebih 80,000 ujian termasuk ujian klinikal. Dan yang paling penting produk shaklee diuji ke atas manusia sahaja. Shaklee tidak menggunakan sebarang jenis haiwan dalam uji kaji mereka. 
Apakah suplemen Shaklee yang sesuai untuk anak-anak?

Saya mengesyorkan pengambilan suplemen Meal Shakes dan Omega Guard pada anak-anak di bawah 4 tahun ; dan pada usia 4 tahun (rule of thumb) boleh mula berikan vitamin C chewable…

– See more at: http://shimajamal.blogspot.com

TESTIMONI YANG TELAH BERJAYA DENGAN PENGAMBILAN SET PINTAR
MEAL SHAKE

=>e

Jika berminat boleh hubungi saya :-

Rahasimah Sufar
SID 1135567
019-6998825 (Shima)
Http:www.facebook.com/shimajamal
Http://shimajamal.blogspot.com

 – See more at: http://shimajamal.blogspot.com/#sthash.DRKQ71ew.dpuf

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.