VIVIX MERUBAH SEGALANYA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.
Shima nak share minuman kegemaran setiap pagi dan malam.
Kebiasaannya Shima bancuh dan masukkan dalam peti ais dulu pastu
baru bawa bekal air  ke Office setiap pagi. 

Kalau nak tahu Shima akan pelbagaikan bancuhan Vivix supaya sedap diminum setiap hari.
Jom follow resepi yang Shima share dibawah ni :-
-Vivix + Performance Drink untuk tenaga sepanjang hari
-Vivix + Cinch Tea untuk Cergas serta menghilangkan mengantuk dioffice.
-Vivix +ESP untuk rasa Kenyang dan sesuailah untuk yang nak diet macam i .
-Vivix + Performance Drink + NutriferonJika sesiapa yang  sering demam dan kerap selsema elok ambik ni dan ia juga bagus sebagai antibodi.

Best sangat ambik Vivix setiap hari kerana perubahan ketara ialah sejak Masalah Haid tidak stabil telah kembali teratur kalau tidak Setahun hanya keluar 4 kali dan perut pun buncit  seperti mengandung 5 bulan.Malu sangat-sangat bila orang tegur macam tu..rasa macam nak jawap ye saya Mengandung  tapi berdosa pula menipu.hehehe
Sejak Shima konsisten selama setahun dengan Vivix memang macam tak percaya boleh dapat  Extra Bonus iaitu wajah kembali bersih dari Jerawat Batu yang penuh dimuka disebabkan hormon tidak stabil.Hanya Allah yang tahu bertapa malunya nak berdepan dengan orang ramai dan inikan pula berjalan dengan En.Abang.

Sekarang memang seronok bila orang tegur muka Shima dah Cantik dan inilah berkat sabar serta BERDOA agar Allah pulihkan semula wajah dan haid stabil semula.
Jika ada yang mempunyai masalah Haid atau Jerawat boleh hubungi Shima, Insyaallah, banyak tips yang boleh Shima kongsikan bersama kawan-kawan. 

 

Kelebihan Vivix Shaklee

Jika ada yang mempunyai masalah haid atau Jerawat boleh hubungi Shima, Insyaallah, banyak tips yang boleh Shima kongsikan bersama kawan-kawan.Mahu tambah pendapatan JOINT NOW
☎019-6998825 Shima
No Responses to “VIVIX MERUBAH SEGALANYA”

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.