Vivix Tonik Ajaib Shaklee

Vivix Tonik Ajaib Shaklee : Cara minum Vivix yang betul

Vivix Shaklee memang terkenal sebagai tonik ajaib. Jus yang tinggi anti oksidan ini memang banyak sangat kebaikan kepada kesihatan manusia. Baca kupasan saya DI SINI tentang kandungan Vivix ni. Bila sebut tonik, terbayang tak rasa yang payau dan tak sedap? Tapi itu tidak berlaku pada Vivix. Vivix mempunyai rasa dan bau yang sangat sedap. Umpama jus pekat, tanpa campuran bahan-bahan lain yang merosakkan rasa asli anggur muscadine, eldaberi eropah, polygonum cuspidatum dan lobak ungu. Serius, Vivix sangat sedap!
Macam mana cara yang betul minum Vivix Si Tonik Ajaib ni?
Sebenarnya tiada cara yang salah atau betul. Ambillah Vivix 1 sudu teh sehari untuk menambah baik kesihatan anda. **Jika anda mengidap sebarang penyakit, sila konsult dengan pengedar anda untuk dos Vivix yang sesuai. Kalau anda pelanggan saya, saya akan pastikan anda mendapat konsultasi terbaik sepanjang zaman .
Anda boleh minum Vivix direct dari sudu (macam makan ubat cecair tu), atau boleh bancuh 1 sudu teh Vivix dengan air masak atau apa-apa minuman kegemaran anda. Tapi elakkan lah bancuh dengan kopi atau teh, kerana kafein akan mengganggu penyerapan nutrien. Lagipun akan hilanglah rasa asli kopi atau teh tu. Jika anda pengamal ESP, mealshake atau cinch shake boleh tambah 1 sudu teh Vivix terus ke dalam minuman anda. Pasti rasanya lebih sedap.

Kelebihan Vivix Shaklee Si Tonik Ajaib :

  1. melambatkan rangsangan penuaan yang siha
  2. membantu cegah kanser – tinggi anti oksidan
  3. mengurangkan risiko sakit jantung
  4. mengurangkan komplikasi diabetes
  5. menyokong kesihatan sendi
  6. mengurangkan insiden bagi penyakit alzheimer
  7. mengurangkan berat badan
  8. meningkatkan sistem imun
  9. meningkatkan kesihatan mata
  10. menyokong kesihatan keseluruhan
Sesuai dengan gelaran tonik ajaib, Vivix Shaklee ni sesuai untuk wanita, lelaki, warga tua, pelajar, pekerja. Pendek kata untuk semua orang yang nak jaga kasihatan dari peringkat sel.
Hubungi saya untuk mencuba tonik ajaib anda :-)
019-6998825 (Shima)
TESTIMONIAL

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.