YOUTH Skin Care Masuk Majalah Hijabista

Teruja betul Kak Manis bila Youth masuk Majalah Hijabista Edisi Oktober – Disember
2018.

Nak tahu kenapa tak ??Sebabnya Kak manis & anak pun guna complete set Youth ni tau.

Alhamdullilah banyak perubahan pada wajah kami dan semakin licin pulak muka ni.Ketara sekali bila semakin hari semakin putih kulit ni.

YOUTH Skin Care Masuk Majalah Hijabista

What’s so special about this edition? YOUTH Skin Care is making an appearance!

YOUTH’s promise – KULIT BERSERI, KEJELITAAN ABADI – greets you on page 5.

Image may contain: 5 people, people smiling

YOUTH Skin Care Masuk Majalah Hijabista Edisi Oktober – Disember 2018

Turn to pages 86-89 to discover an exquisite 4-page Bual Hijabista spread.

Image may contain: 3 people, people smiling

YOUTH Skin Care Masuk Majalah Hijabista

Read about the YOUTH Effect of 4 gorgeous young ladies who’ve recently experienced
YOUTH!

Get your copies at newsstands and book stores!

Apa istimewanya PENJAGAAN KULIT YOUTH™?

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan
keputusan yang menakjubkan. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian ini, YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan didalam regimen ini.

YOUTH Shaklee Lulus KKM

Antara yang special tentang YOUTH Shaklee, Trademark YOUTH ni nak semua yang guna
YOUTH dapat kulit yang muda daripada usia sebenar si pemakai

 

Produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia memandang anda
SEMUDA anda melihat diri anda Shaklee bagi jaminan SEMUA yang pakai YOUTH
akan dapat effect pada kulit seawal 7 hari!

Dan 2/3 daripada 100 orang tu dapat kulit muda 10 tahun dari usia sebenar. Suka ke
suka? Tiada lagi skincare yang berani nak bagi jaminan 100% seperti yang Shaklee
bagi pada kita.

Feedback Pengguna Skin Care YOUTH

Bayangkan anda dah berumur 45 tahun tapi pakai YOUTH terus kulit muda jadi umur 35
tahun.

Jom mulakannya hari ini

untuk ketahui Promosi YOUTH disini!

**Nak order Set Penjagaan Kulit Shaklee YOUTH DISINI

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee anda di PUCHONG.

Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke
seluruh Malaysia.

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau
peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
SMS/WhatsApp : www.wasap.my/60196998825

Masukkan No. ID Sponsor (1135567) jika daftar keahlian
(Ekspres Enrollment) “Join Now” dapatkan penjimatan
hampir 20%!

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.